OMG! Vi vet på riktigt inte var vi ska börja när vi nyss fick in bilderna från Jennifer Lopez födelsedagsparty som ägde rum i helgen då J.Lo fyllde hela 46 år! Och vad vi kan dömma av de här bilderna, så kan vi knappast tro att stjärnan är över fyrtio år. Nej, inte en chans!

Det var i fredags som Jennifer fyllde år, och självklart anordnades ett födelsedagsparty dagen till ära. Detta arrangerades i New York under lördagen, och bland gästerna fanns självklart 28-åriga pojkvännen Casper Smart, rapparen French Montana (numera även känd som Khloé Kardashians ex), och J.Lo's goda vän Fat Joe.  Enligt källor på plats ska hon ha varit på väldigt bra partyhumör, och festade inne i DJ-båset tillsammans med ovanstående personer. 

Advertisement - Continue Reading Below

J.Lo anlände till festen i en sexig, transparent svart klänning, med svarta klackar och en matchande svart clutch till det. Naglarna var målade i en snygg vit färg, och sminkningen var pretty flawless! Stjärnan var knappast rädd för att visa upp sin vackra kropp i den tajta klänningen hon bar. Hell no! Men är man Jennifer Lopez, så är man! 

Most Popular

Ja alltså. OMG ladies! Vi dör för J.Lo. Och hur snygg är hon inte i det korta håret? Nej alltså, nu får det vara slut på den här snyggheten! Finns det någon som slår Jennifer? Tveksamt. Väldigt tveksamt. Ännu en gång visade Miss J.Lo var skåpet ska stå, den saken är klar! Och hon gör det bra. Otroligt bra. 

GO JENNIFER, WE LOVE YOU GUUUURL!

Vi avslutar den här artikeln med att bjuda på en av Jen's första låtar. För nog kände hon sig precis som hon sjunger i den här videon i lördags. SHE FELT SO GOOD. 

Vad tycker du?