Vi har knappt hunnit smälta Danny Saucedo's senaste singel "Brinner i bröstet" (som blev en riktig radiosuccé), förrän han nu ännu en gång släpper en ny låt, som är en slags uppföljare till den förra singeln. Den här gången heter den "Dör för dig", och är, precis som låttiteln, dödligt bra. 

Redan i fredags hintade vår svenska stjärna om den kommande releasen för "Dör för dig", som han för två dagar sedan la upp på sin Instagram:

Advertisement - Continue Reading Below
Most Popular

Och precis som Danny själv nämner på Instagram, är låten väldigt personlig då den handlar om hans egna liv som liten. Låten beskriver han själv såhär i ett pressmeddelande:

 "Dör för dig" handlar om ens bästa vän i livet. Den där polaren som du skulle göra allt för. Ett kärleksband mellan vänner. Det behöver inte vara en endaste person, för mig rör det sig kanske om fem olika personer inklusive min storebror som mycket i låten handlar om.

Låten som har premiär idag, har nu också redan släppts på Spotify! Så vad säger ni ladies? Visst vill ni lyssna in Danny's grymma nya singel? Oh yes! Vi på Cosmo tokdiggar nu låten, riktig härlig fredags-feeling på den. Bra jobbat Saucedo, bra jobbat! För att lyssna på låten klickar ni HÄR!

Vad tycker du?