För ett tag sedan skrev vi på Cosmo om skådespelaren och bloggerskan Ellen Bergström och hennes senaste kärlek Mike Radoor. Paret verkar trivas oerhört bra tillsammans, och har till och med åkt på kärlekssemester till Ibiza. Och på Ibiza. Där hände det grejer! Ja, i alla fall om vi läser Ellen Bergströms blogg. Ellen kunde där berätta om en mycket speciell dag som hon och hennes käresta upplevt tillsammans:

Advertisement - Continue Reading Below

"Idag var en väldigt speciell dag. För det var första gången som jag och Mike sa att vi älskade varandra. Shit vilka starka ord det är att säga när man verkligen menar det på riktigt", skriver hon.

Ellen, som tydligen velat berätta om sina starka känslor för pojkvännen ett bra tag, kunde alltså nu äntligen lätta på hjärtat. Och Mike, han gjorde då detsamma.

"Jag har egentligen velat säga det ett tag nu, men jag har inte vågat. Inte för att jag inte tror att han skulle säga det tillbaka, men den här gången är det inte någon vanlig ungdomskärlek där man bara slänger ur sig orden. Det är på riktigt".

Most Popular

Well, paret verkar minst sagt ha haft en härlig och mysig semester. Kolla bara in de här bilderna:

❤️💋😘 @mikeradoor

A photo posted by Ellen Bergström (@ellenbergstrom) on

Ellen avslutar sitt blogginlägg med att det blev "en dag som hon kommer att minnas". Och vi förstår varför. De där orden glömmer man inte i första taget. Och det gör sannerligen inte fröken Bergström heller. Ellen <3 Mike. Så det så! 

Vad tycker du?