Tjejer, om det är någon av er som hade riktat in sig på att bli Justin Biebers nya kärlek, så måste jag tyvärr meddela er att så inte kommer bli fallet. I en intervju med USA today så droppade stjärnan bomben till alla sina fans världen över. 

"Vid den här tidpunkten i mitt liv, så är jag så fokuserad på mig själv att jag inte letar efter någon flickvän. Jag vill bara försäkra mig om att jag kan känna mig trygg i mig själv, och sedan ge hundra procent till den tjej som jag vill vara med", sa Justin då. 

Advertisement - Continue Reading Below

Intervjun är ännu ett försök till att kunna återskapa sin image som en bra förebild. Numera är partykillen Justin helt borta, medan den nya Justin hellre fokuserar på sin musik än att festa och köra kapplöpning med dyra bilar. Han vill att folk ska kunna se honom med andra ögon nu. 

"Jag tappade hoppet där för ett tag", sa stjärnan när han tänkte tillbaka på dagarna då löpsedlarna mer handlade om hans uppförande än om hans musik. "Jag hade hamnat i ett mörker, men nu är allt på väg att ordna till sig igen". 

Most Popular

Justin berättade även i intervjun att han numera ägnar tid åt att skapa musik tillsammans med Kanye West - musik som han garanterar kommer bli en överraskning för fansen när de hör hur olikt och mer vuxet låtarna kommer att låta. Men när han återgår till kärleksfrågorna, så har killen en klar bild av hur han vill att hans nya tjej ska vara – när han väl är redo.

 "Jag vill ha en tjej som jag kan lita på, som jag kan anförtro mig till. Musikbranschen är tuff, och jag vill kunna ha någon som jag kan känna mig trygg med.

Okej ladies. Det är bara till att gilla läget då. Men någonting säger mig att Justin inte kommer vänta alltför länge… Den som lever får se. We do love you, Justin!

Vad tycker du?