Något vi alla tycker är roligt är när vi själva – eller kändisarna bjuder på gamla bilder, och på Instagram är detta otroligt vanligt nuförtiden! Storbloggerskan Kenza Zouiten däremot bjöd oss alla på en riktigt härlig nostalgitripp på sin blogg häromdagen. KUL!

Kenza, som då hade valt ut några gamla bilder på sig själv, sin pojkvän, sina vänner, outfits och annat kul, hade också tagit med en bild på Kim Kardashians make - Kanye West. (Kimmie, are you watching this right now guuurl?!). 

Advertisement - Continue Reading Below

För er som inte riktigt hängt med i media sedan några år tillbaka, så kan vi här och nu upplysa er alla om att Kenza och Kanye faktiskt festat tillsammans i vår kära huvudstad! Yep, true story guys. Men back in the days blev detta värsta hypen i tidningarna, och det nådde även journalisterna i USA, (of course it did, det är trots allt Kanye vi pratar om här ju..!). 

Hur som helst! När Kenza publicerade bilden på sin blogg, skrev hon också om hur Mr West betett sig efter vistelsen med bloggerskan. Han blev nämligen lite väl intresserad av Kenza, vilket hon också låter läsarna veta. Och hey, varför skulle han INTE blivit det egentligen? Kenza har ALLT. Och då menar vi inte bara utseendet. Nej den kvinnan har verkligen fötterna på jorden, vilket vi på Cosmo tokgillar! Anyway, såhär skrev Kenza på sin blogg:

Most Popular

"Den gången när jag festade med Kanye West en kväll i Stockholm och skrev att vi hade haft kontakt ett tag. Det var tydligen superintressant och nådde även media i USA. Och självklart var det jag som var den som trånade efter kända Kanye, när det i själva verket var han som tog kontakt via min bloggmail och var den som mailade mig hela tiden."

Kanye och Kenza. Kolla bara in West leende, hur ofta får vi se det egentligen...;)

Då vet vi det ladies. Det var alltså KANYE som ville ha Kenza och inte tvärtom. Så kan det gå! ;)

Vad tycker du?