Blake Lively och Ryan Reynolds har precis vant sig som nyblivna föräldrar, men har redan en stor önskan om att dottern James inte ska hamna i samma bransch som sina föräldrar.

I en intervju med the Today show, berättade Ryan att han hoppades att dottern, som nu hunnit bli tre månader gammal, inte kommer ha några Hollywooddrömmar.

"Jag oroar mig för att min dotter kommer vilja arbeta inom showbiz", sa han. "Och man bara sitter där och tänker att 'Åh herregud, kommer hon vilja göra detta?'. "Jag skulle bara vilja viska i hennes öra att hon ska välja normala, vanliga jobb!".

Advertisement - Continue Reading Below

Tänk er alltså scenariot: Ryan vägleder dottern, och viskar "Du ska bli flygvärdinna, en barista, en cheerleader!", men samtidigt inser han själv att det egentligen bara är bortkastad tid att försöka övertala babyn:

"Jag är ganska säker på att min dotter inte förstår ett enda ord av vad jag ens säger till henne", erkände han.

Om Ryan och Blake fortsätter såhär, så lär lilla James snarare omvandlas till en riktig rebell! Stackars föräldrar. Men,  James Lively Reynolds är trots allt det perfekta filmstjärne-namnet, och det är snarare ett brott att försöka jobba bort det från att hända - eller vad säger ni ladies..?

Vad tycker du?