Som hela världen väntat på att få höra Justin Bieber's nya låt "What Do You Mean?". Och idag är dagen då Bieber äntligen släpper låten, och vi alla kan lyssna in killens SJUKT hypade låt. Har vi någonsin sett så mycket reklam för en låt på sociala medier som för Justin Bieber's?! Tveksamt. 

Advertisement - Continue Reading Below

Vi har dagligen matats med kändisar världen över (bland annat Kendall Jenner, Chris Martin och Ellen DeGeneres) som varit med på Bieber's nedräkning av låten. Och han själv har varit väldigt flitig med det också - såklart! Och visst, snacka om att marknadsföringen av låten gått bra ;)

För bara tre dagar sedan kunde man se Bieber med den här skylten av låten...
Most Popular

Och hur är låten då? Jo, den är faktiskt riktigt, riktigt bra! Justin's röst kommer verkligen till sin rätta och vi antar att detta kommer bli en riktig hit. Dessutom är soundet grymt. Yep! Men vi på Cosmo får känslan av att låten påminner en aning om Usher's låt "I Don't Mind". Fast, kanske inte sådär jättekonstigt då Usher faktiskt varit med och producerat låten! ;)

Och videon då? Justin syns inte speciellt mycket, men däremot får vi se killen på skateboard! Det var något nytt. Justin kommer även att framföra den nya singeln på MTV Music Awards 2015 som går av stapeln på söndag! Spännande. Och den officiella musikvideon till låten släpps inom kort! Stay tuned.

Alright ladies. Ni får helt enkelt lyssna in låten och se videon här nedan. En sak är i all fall klar: LÅTEN DEN ÄR UTE, JUSTIN ÄR SNYGG OCH SJUNGA - DET KAN HAN GARANTERAT:

Vad tycker du?