Kim Vadenhag, mest känd som ena halvan av gruppen Norlie & KKV, har inte bara talang för att stå på scen och sjunga. Nej, killen har riktiga skills på att imitiera världens bästa fotbollsspelare också – nämligen Zlatan Ibrahimovic. Kim har sedan länge inspirerats av just Zlatan, och har kollat in Ibra ett flertal gånger men aldrig träffat honom personligen. 

Kim har länge inspirerats av Zlatan.
Advertisement - Continue Reading Below

Några som annars är lite mer kända för sina imitationer av Zlatan är humorprogrammet "Partaj" som brukar visas på Kanal5, där skådespelaren Johan Petterson brukar stå för detta, (gänget kammade också hem pris i söndags på årets upplaga av Kristallen). Men det finns alltså ytterligare en kandidat till den posten om vem som kan imitera fotbollskungen bäst i Sverige! För frågan ÄR om inte Vadenhag är snäppet vassare när det kommer till att likna Zlatans röst?! 

Most Popular

Det var bara några veckor sedan stjärnan visade upp en av sina imitationer när han besökte Rosengård i Malmö – Zlatans hemtrakter. Kolla bara in klippet från Kim's Instagram nedan. Ganska bra, eller hur?

ROSENGÅRD 🙏🏼✌🏼️ #zlatan #ibrahimovic #rosengård #malmö

A video posted by K I M V A D E N H A G (@kimvadenhag) on

Och när Vadenhag gästade ett radioprogram nyligen fick han i uppdrag att även där visa upp sina skills på att imitera Zlatan. Och han levererade. Snacka om att programledarna fick sig en chock efter Kim's besök… Vill ni höra hur det hela lät klickar ni bara HÄR.

Well. Vad säger ni ladies? Pretty damn good, right? Galet Kim, galet.

Vad tycker du?