Oj, oj, oj! Det här var då inte dåligt. Till helgen får Sverige celebert besök i form av artisten och världsstjärnan Demi Lovato som gör sitt första Sverigebesök någonsin. På söndag kommer nämligen den amerikanska stjärnan att göra en exklusiv spelning på en av Stockholms inneklubbar, där de trognaste fansen kommer att vara på plats – precis som vi på Cosmo! 

Demi kommer då att framföra sin senaste singel "Cool For The Summer" som blivit en riktig megahit och spelats flitigt världen över hela sommaren. Vi på Cosmo är otroligt glada över Demi's framgångar, och kan fortfarande inte riktigt smälta över hur drop-dead-gorgeous stjärnan var på sitt senaste omslag för Cosmopolitan.com:

Advertisement - Continue Reading Below
Most Popular

På Cosmo's omslag visar Demi upp en självsäker pose, vilket inte är speciellt konstigt med tanke på hennes album som kommer att släppas den 16:e oktober! Albumet kommer nämligen att heta CONFIDENT, vilker syftar på Demi själv. Demi, som haft tuffa motgångar i livet med ätstörningar i ung ålder, har berättat att hon nu aldrig känt sig så bekväm med sin kropp som hon nu gör. Underbart! 

Stjärnan har döpt albumet till Confident och har aldrig känt sig så bekväm med sin kropp som hon nu gör.

Med på nya plattan (där till exempel vår svenska låtskrivare Max Martin varit delaktig), finns alltså en mängd låtar som står Demi varmt och hjärtat. Men den som hon verkligen själv älskar är så klart låten "Cool For The Summer", som hon alltså kommer att framföra på söndag! 

Snacka om att vi fullkomligt älskar videon till låten, (och kollar ni in den riktigt noga ladies så kommer ni att se en minst sagt självsäker Demi i grymma outfits). Pojkvännen Wilmer Valderrama lär definitivt gilla det här;)  ENJOY:

Demi har verkligen varit cool för sommaren.
Demi förra veckan live hos Jimmy Kimmel. Nu är det Sveriges tur.

SEE YOU ON SUNDAY, DEMI <3

Vad tycker du?