Förra helgen kunde vi på Cosmo publicera en stor intervju med artisten och Eurovisionvinnaren Måns Zelmerlöw inför hans stora Europaturné som gick av stapeln för en vecka sedan. Nu har sångaren redan hunnit avverka städer som Dublin, London, Amsterdam, München och Wien.

Så, hur har han det på turnén nu då? Jo, vad vi kan utläsa av hans Instagrambilder och videos från fansen Europa över, så kan vi konstatera att han har det BRA. Och tur är väl ändå det va... 

Advertisement - Continue Reading Below

Såhär glad var Zelmerlöw över sitt första framträdande i Dublin:

Most Popular

Och fansen, ja de fortsätter att hylla vår svenska stjärna på sociala medier, och passar även på att lägga upp filmklipp på honom på Youtube. Vi på Cosmo hittade det här grymma klippet från hans turnéstopp i Amsterdam för tre dagar sedan. 

Blir man inte glad av den där låten, rösten, det där leendet och glädjen hos fansen så vet vi inte vad man kan bli glad av..! Dessutom verkar ju Måns trivas oerhört bra på scenen. Kolla in framträdandet av "Hearts Collide" och njut:

Vi önskar Måns ett fortsatt lycka till på Europaturnén. So far, so good. 😉 🙌

(Pssst. Dessutom har tydligen Måns hund Messi gått och blivit en riktig hjälte medan husse är ute på turné. Enligt Aftonbladet ska Messi nämligen ha spårat upp droger i en av Stockholms parker igårkväll. Så nog passar det väl bra att Måns sjunger "Heroes" för fulla muggar nu). 

Vad tycker du?