Att 18-åriga Benjamin Ingrosso är en talang utöver det vanliga, det vet vi, men att han nu äntligen idag väljer att släppa sin FÖRSTA singel, hade vi ingen aning om. WOW säger vi bara! 

Benjamin som bland annat kammade hem vinsten i Let's Dance 2014 med Sigrid Bernson, har legat lågt i media det senaste året - och vi förstår varför. Med singeln "Fall In Love" visar Ingrosso att han inte bara har dansen med sig, utan även en vacker sångröst och musikalitet som slår det mesta. Faktum ÄR att Benjamin är självlärd, vilket är helt fantastiskt. 

Advertisement - Continue Reading Below

Eh, say no more liksom..? 😍

Såhär säger Ingrosso själv om sitt arbete med låten till Cosmo:

"Den här låten är min bebis, som jag jobbat med under två års tid och ligger mig närmast hjärtat av alla 3000 låtar som jag skrivit. Det ska bli extremt kul att äntligen få dra igång detta, och samtidigt låta svenska folket få höra låten! Jag jobbar ungefär tio timmar om dagen i studion och skriver nya låtar varje dag".

Benjamin vid pianot. Som taget ur en film.
Most Popular

Benjamins syster, storbloggerskan Bianca, har hört alla låtar och hyllar honom på sin blogg:

"Den här låten rör mig till tårar varje gång och gör mig till världens stoltaste syster! Imorgon ska ni äntligen få höra den!".

Bianca skriver också att kritikerna redan jämfört honom med kända världsstjärnor som Elton John, Bruno Mars, One Republic och The Script, vilket kan vara de bästa komplimangerna som man kan få här i livet. 

Och låten då? Jo, Bianca har nämligen all rätt i världen att vara stolt över sin bror, låten är magisk. Början av låten kan knappast börja bättre, och fångar lyssnaren direkt. Benjamin själv teasade om låten redan för några veckor sedan på sin Instagram:

SÅ… Är ni sugna på att lyssna in Benjamin's splitternya låt så har ni tur. Låten finns nämligen redan ute på Spotify. Som om det INTE vore nog, så släpper killen även sin första musikvideo till singeln, och ni ser den här nedan (som för övrigt är otroligt snygg i svartvitt):

Ja, vad kan vi säga? SNYGGT jobbat Benjamin, vilken röst! Nu får de svenska artisterna allt akta sig, för nu finns det ytterligare en stjärna på vår svenska artisthimmel… För nog kan vi bara ana att Ingrosso har flera hitlåtar på gång, och vi på Cosmo önskar honom ett stort lycka till med musiken! ♫ 🙌  Killen får nog många tjejers hjärtan att smälta lite extra denna fredag. 

HAPPY WEEKEND!

Vad tycker du?