Johnny Edlind: Jag skulle ljuga om jag sa att jag haft det svårt

Ikväll ser vi honom i tv-rutan igen. 22-åriga Johnny Edlind är en av årets populäraste deltagare i Paradise Hotell 2015, något som han inte ens själv sökte till. Nej, Johnny vet egentligen vad han vill i livet. En kommande Sverigeturné som artist står på schemat, och en klädkollektion kommer att släppas. Dessutom avslöjar han att en egen singel är på gång! Cosmo fick ett snack med hunken alla tjejer pratar om just nu – där han både berättar om tiden i PH, sin musik, vilka tjejer han diggar och vilka framtidsplaner han har. Dessutom får vi även reda på hur det står till på kärleksfronten och mycket mer..!

Most Popular

Hej Johnny, hur är läget? Hur känns det att ha blivit en av de populäraste deltagarna inne i Paradise Hotell-huset? 

 Tjabba! Det är bara bra, lite stressigt men annars bra. Det är kul, men jag hade inte förväntat mig det! Jag har ju inte gjort så jäkla mycket dumheter där inne och sedan så syntes jag inte så mycket i tv-rutan i början… Så jag är nog lite förvånad faktiskt. Samtidigt uppskattar jag att jag fått sådan respons av folk.

Advertisement - Continue Reading Below

Du tror inte det har att göra med att du dels verkar väldigt jordnära? En skön kille liksom?

 Jo, det tror jag… Jag är ju väldigt jordnära som person.

Ja det är det man hört från tjejer, att du verkar ha något "innanför pannbenet också", inte att du bara är snygg. Vi på Cosmo kikade på ett inslag på dig häromdagen där du berättar att du är "mammas pojke". Varför söker man då till PH?

 Jag sökte inte dit, utan fick ett samtal med en förfrågan från TV3 bara en vecka innan avgång. Då tog jag helgen på mig att tänka efter, och snackade lite med min mamma om det och så, sedan slutade med att jag drog dit, så det var jävligt snabba puckar.

Most Popular

Jaha, så du hade inte tänkt söka dit själv?

 Nej, men jag insåg att jag faktiskt kunde göra någonting av det. Min största dröm är ju att bli en fullbordad artist så jag såg lite möjligheter...

 Ja, vi har hört det så vi tänkte gå in på det lite senare! Men inne i PH-huset så kan vi tittare höra dig säga en del sköna, roliga kommentarer. Samtidigt verkar du cool-lugn i allt du gör eller säger där inne. Hur är du som person Johnny?

 Folk uppfattar nog mig som en väldigt lugn och samlad person, och visst det är jag ju, men jag har en del spårade sidor bakom mig också, haha. Jag tror mina nära vänner hade beskrivit mig som väldigt engagerad och seriös, fötterna på jorden och koll på livet men att jag ändå har den där lite spårade sidan också.

Johnny är en person med fötterna på jorden, vilket han trivs med.

Alright, men är du självsäker som person? Tror du på dig själv? Och får tittarna rätt uppfattning om dig nu i tv-rutan?

 Jo men det gör jag, fast det kanske inte visas utåt direkt. Jag tror faktiskt att de får det, hittills tycker jag att de har klippt ihop det såsom jag är som person, det är inte så förvrängt. Överlag är jag nöjd med den approachen som visas!

Vad skönt, annars är ju det ganska ovanligt. Kan du säga något sjukt som du gjort i dina dagar?

 Oj, haha. Vad svårt att kasta ut den bara sådär! Jag sitter på en restaurang just nu så jag vet inte hur pass öppen man kan vara här… 

Ojdå, haha! Men det sjukaste du gjort kanske är att varit med i "Paradise Hotell" då?

 Ja, bara det är ganska så sjukt! Egentligen är hela den där grejen "så-inte-jag", för jag skulle aldrig söka till ett sådant program. När jag var 18 år ringde till exempel Big Brother upp mig och frågade om jag ville vara med i det programmet, och då tänkte jag bara "aldrig i livet!". Men just nu känns det som att Sverige kommit så pass långt att det faktiskt är det forumet där man faktiskt kan få bli någonting, om man gör det på rätt sätt. Det är ganska sjukt egentligen! Jag har ju mycket på gång nu med min musik framöver, och det bottnar ju såklart i att jag tycker om  och är duktig på det, men också att jag nu har fått den publiciteten från ett tv-program. Det hjälper ju till lite. Men just den kopplingen med att bli artist och vara med i en dokusåpa är ju helt sjuk då ju, haha. 

Hur då menar du?

 Nej, men mer det att jag kan känna att jag får det lite serverat på något vänster. Det finns ju de som krigar för att lyckas inom musikbranschen hur länge som helst, men som ändå inte lyckas liksom. Så jag kan få lite skuldkänslor för att det nu går bra för mig, haha!

Haha, så ska du ju inte känna! Men med tanke på att du vill bli artist är det väl också bra att du håller fast vid den approachen du nu har i PH?

 Ja, mina vänner kollade lite på programmet i början, mest för att se hur jag betedde mig. Men de sa att jag är "precis som hemma". Jag har ingen anledning till att spela "Allan-ballan", utan jag var bara mig själv rakt av. Det är kul att man då uppskattas såsom man är som människa när man är i en dokusåpa! 

Johnny ser ingen anledning till att vara någon annan än sig själv.
Advertisement - Continue Reading Below

Ja, än så länge har du gjort ett gott intryck på svenska folket! Vi får väl se hur det går framöver. Om vi snackar lite tjejer istället. Hur ska drömtjejen vara? 

 Att hon ska vara sig själv är ju en självklarhet, men jag vet inte, en ganska casual brunhårig tjej med lite lockar typ. Väldigt naturlig. Inget spackel, klackar eller klänning! Det är verkligen det värsta jag vet, haha. Jag gillar mer t-shirt och jeans, väldigt enkelt bara! Jag vill ha en jordnära tjej som kan bjuda på sig själv och som har humor. Ingen tjej som bara "Åh nej nu fuckade du upp mitt smink", eller "Hallå rör inte mitt hår" typ. 

Most Popular

Men dejtar du mycket nu eller?

 Nej, inte alls faktiskt. Det är inte min grej… Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva mitt kärleksliv, haha!

Haha, det behöver du inte men det är mååånga tjejer som undrar om du är singel?

 Ja det är jag faktiskt men jag har (ärligt talat) lagt allt sådant totalt åt sidan. Det är ju många av mina vänner som bara "Du måste ju få så mycket tjejer nu alltså", men nej. Ska jag vara helt ärlig så är det inte en enda! Det roliga är att det är så jävla sant, haha. Jag överdriver inte när jag säger det, utan jag har väl bara tappat det för jag är lite såhär att ska jag ha en tjej, ja då vill jag verkligen kriga för henne, in i döden. Jag vill ha den snyggaste tjejen som inte går att få, alltid! Nu låter det här kanske lite fel, men nuförtiden kan man ju "peka lite" när det gäller tjejer, folk sitter ju och skriver att de "dör för mig" och sådant, haha.

Ja, vi har sett det! Men det är väl jättebra att du inte förhastar något, för det är väldigt många som gör tvärtom efter en dokusåpa…

 Ja, jag kan tänka mig att många av de andra som är med lever loppan just nu! Men jag har inget fokus på det där, jag vill lägga det på det som jag vill satsa på. Både musiken, träningen och min kommande klädkollektion. Sedan är det väl klart att man hoppas på att hitta någon som man kan tycka om på riktigt istället. Det är mycket ballare!

Men har du alltid haft lätt att få tjejer?

 Jag skulle ljuga om jag sa att jag haft det svårt, haha. Det har ju inte varit så som det är nu, men jag har inte haft några större problem med det, men ingenting som jag utnyttjat. Jag är väldigt öppen och oblyg som person, på vissa plan. Ser jag till exempel en tjej som jag är intresserad av så skulle jag lätt kunna gå fram och säga det till henne, och fråga om hon vill gå och spela bowling eller nått. Inte fan vet jag, haha. 

Men vad faller du för hos en tjej?

 Tjejer som bjuder på sig själva, och som inte bryr sig så mycket om saker. Inte de som är fåfänga, utan de som är sköna, bra brudar liksom. 

Hur fåfäng är du?

Inte så jättemycket, däremot har jag ett stort intresse för kläder! Jag gillar att klä mig schysst och tycker om att klä mig i sneakers, jeans, en längre t-shirt och med en tröja över. Och en keps bak och fram. Så är jag klädd exakt just nu! 

Men i en av parcermonierna hade du på dig en grymt snygg grå kavaj, så du passar ju även i att klä dig lite stiligt också... Hur känner du inför det?

 Tack så mycket! Jag gillar andra stilar också, men när man kör på lite stiligare looks så känner man sig lite som James Bond, haha. Det är ju nice och så, men ingenting som jag har till vardags. 

OK! Sedan passar du ju faktiskt i både rakat och lite längre hår. Vad trivs du bäst i?

 Det roliga är att sedan jag var runt sjutton år så har jag haft jättelångt hår och uppsatt i tofs, haha! Jag hade det när jag var liten också, mamma tyckte det var gulligt typ. Men på grund av mitt jobb som PT och den intensiva träningen så kände jag bara att håret var i vägen. Därför rakade jag av mig det, så nu har jag haft rakat och lite kortare hår en längre tid. Jag trivs i både och!

Härligt! Att tjejerna gillar det råder det inget snack om i alla fall. Du, det är en hel del som fått nys om att du är duktig på musik. Du både spelar gitarr och sjunger, och nämnde tidigare att du verkligen vill satsa på det mer. Hur tänker du?

 Musik är det bäst jag vet, och har jag nu möjlighet att få skapa något eget och sitta i studion med producenter, så är det den största drömmen jag har här i livet. Paradise Hotell kommer ju dö ut snart, och kan jag nu få leva på att få vara en artist så är det ju grymt. Kanske kommer det ut en singel snart! Jag har däremot aldrig sett mig som en sångare innan, utan det är något som jag insett med tiden.

Men vad är det för typ av musik du vill göra? Vilken genré?

 Jag gillar när det är akustiskt, sedan inspireras jag av Gavin DeGraw och Danny Saucedo. Jag gillar att köra på svenska, åt det lite poppiga hållet och ganska skalat. Jag mår dessutom bra av att lyssna på country faktiskt, och hip-hop.  

Är det sant? Det var lite oväntat! Diggar dina vänner din sångprestation?

 Ja det gör dem, även om de inte säger så väldigt mycket om det. Men jag vet att de är stolta över mig dit jag är påväg nu. Jag ska ju ut på en turné genom hela Sverige med start denna veckan, så det kommer att rulla på. Under tiden kommer jag även att jobba med eget material.

Så du kommer inte vara så inblandad i PH-cirkusen med bargig och så?

 Nej, jag gör inga bargig överhuvudtaget! Jag sa det direkt, att det inte finns en chans i hela världen att jag skulle sätta mig i någon jävla VIP på någon klubb. Det ger inte mig någonting! Jag vill bli en etablerad artist med alla grymt duktiga sångare och producenter i Sverige, vilket är mitt första mål nu, sedan försöka ta sig vidare mot staterna. 

WOW! Låter ju grymt. Till sist då Johnny. Ångrar du din medverkan i PH, och hur ser framtiden ut?

  Nej absolut inte, jag ångrar aldrig någonting faktiskt. Jag står för mina handlingar. Nu framöver blir det fokus på turnén, min klädkollektion och en kommande singel. Så det känns sjukt kul!

Grymt! Vi hörs av, och stort lycka till med allt nu!

 Absolut, tack så jättemycket, ta hand om dig! 

Nog har han allt fötterna på jorden den där Johnny Edlind. Och LADIES, vill ni se MER av Johnny, ELLER lyssna in när han sjunger, ska ni ABSOLUT klicka er in på killens Instagram vilket ni gör HÄR! 😎 

Vad tycker du?

Cornelia Gyllborg Paradise Hotel
Kändis
Dela
Paradise Hotels Cornelia Gyllborg: "Det är lätt att vara efterklok"
Cosmo pratar med årets Paradise Hotel-deltagare Cornelia om programmet, dejting och fjärilar i magen.
brangelina
Kändis
Dela
Slutet på Brangelina
Droger, alkohol, ilska, otro och prostituerade - nu har Jolie fått nog
Kändis
Dela
Se hur Game of Thrones-stjärnorna ser ut i verkligheten
Vi kunde knappt tro våra ögon när stjärnorna från Game of Thrones fotades på röda mattan.
My Sundberg från Hela Sverige Bakar
Kändis
Dela
My Sundberg – "Det kändes som att jag vunnit hela programmet bara genom att bli utvald"
ÄR magen verkligen vägen till en mans hjärta?
Kändis
Dela
Paradise Hotel-deltagarna avslöjar deras värsta sexminnen
​Spyor, sperma och sönderslagna trumhinnor...
Kändis
Dela
21 kändispar och deras extremt stora längdskillnader
Faller du för den långa eller korta killen?
De bäst betalda modellerna 2016
Kändis
Dela
Här är världens bäst betalda modeller
Vill du vara i toppen?
Kändis
Dela
Kändisarna du måste följa på Instagram
Så mycket snygga sommarbilder!​​​
Kändis
Dela
Hemligheten bakom Alicia Vikanders vackra hy
Det är SÅ mycket enklare och billigare än du tror!
Kändis
Dela
Kändisarnas bikinibilder som kommer att få dig att vilja gå till gymmet i sommar
Blake Livelys bild är bara för bra ​