Idag kom beskedet alla svenskar väntat på - Prinsessan Sofia ska äntligen bli mamma! Det var Kungahuset själv som i ett pressmeddelande gick ut med nyheten, en nyhet som i skrivande stund redan mottagits fantastiskt av svenskarna!

Kanske är det inte så konstigt, Prins Carl-Philip och Sofia Hellqvist (som varit ett par under hela sex års tid och gifte sig i somras), är nämligen några av de populäraste kungligheterna i vårt land. Såhär skrev Hovet i sitt pressmeddelande som anlände för bara en stund sedan:

Advertisement - Continue Reading Below

"Vi är så lyckliga och glada att kunna meddela att vi nu väntar vårt första barn. Vi är mycket förväntansfulla."

Most Popular

Och när väntas den lilla babyn dyka upp då? Jo, födseln beräknas först i april nästa år (endast en månad efter det att Kronprinsessan Viktoria och Prins Daniel blir tvåbarnsföräldrar). Sofia och Carl-Philip har tidigare sagt att de absolut vill ha barn i framtiden, och så blev alltså fallet. Kanske lite tidigare än vad vi förväntade oss, men vad gör väl det!

Babylycka för Sofia och prinsen. HURRA!

Vi på Cosmo är otroligt glada för parets skull, och vi är också helt säkra på att de kommer att bli två fantastiska föräldrar! Nu återstår bara frågan; Blir det en pojke, eller en flicka? 😍

HURRA, HURRA, HURRA TILL VÄRLDENS VACKRASTE BLIVANDE FÖRÄLDRAR! 

Vad tycker du?