Vackra, underbara sångerskan Adele visade världen förra veckan att hon nu VERKLIGEN är TILLBAKA i våra hjärtan. OMG. Med nya singeln "Hello" (som gav oss alla rysningar), visade hon ännu en gång var skåpet skulle stå. Låten sägs också bli en av de mest populäraste låtarna vi lär få höra under 2015. Bara en sådan sak? Vi på Cosmo äääälskar Adele, och den nya låten är inget undantag:

Advertisement - Continue Reading Below
Most Popular

Efter singelsläppet har nu sångerskan även gjort sin första intervju på hela tre år och har sedan fem år tillbaka sonen Angelo som hon berättade om i intervjun för ID:

"Det var så jäkla svårt att bli mamma. Jag trodde ju att det skulle vara jättelätt eftersom 'alla kan ju för fan vara det, så hur svåååårt kunde det vara?' tänkte jag. Men ooohhh jag hade ingen som helst aning!".

Hon fortsatte att berätta om mammarollen:

"Det är svårt, men också så fenomenalt! Det är bästa grejen som jag någonsin har gjort. Angelo får mig att vara en skitstövel och han får mig att vara ung och det finns absolut ingenting mer lärdomsfullt än att ha en unge som vägrar att göra det som du säger att han ska göra!". 

Hahaha, Adele. WE LOVE YOU. Tack för din ärlighet, och för att du är DU. ♥

Vad tycker du?