Beyonce Knowles - The one and only!

Ja, behöver man säga mer? Vem skulle inte vilja byta plats med Queen B?! Den kvinnan är flawless på alla punkter. Man hade knappast tackat nej till den där otroliga rösten och det där utseendet. Dessutom har Beyonce visat hur ödmjuk hon är, och hur hårt hon arbetat för att vara där hon är idag. Så. Skulle man få byta ut en enda dag i sitt liv, och få vara i denna kvinnans skor - nog hade man inte tvekat en sekund. Beyoncé, we love you!  

Advertisement - Continue Reading Below

Candice Swanepoel - Vacker som en sommardag!

Miss Victoria Secret. Hur många gånger har vi inte alla suttit framöver tv:n och suktat efter att få vara Candice Swanepoel för en dag? Eller ja. Gärna fler dagar för den delen. Den donnan är en naturlig skönhet - och ingen gör sig snyggare på catwalken än Candice. I alla fall under Victoria Secret Fashionshow. Med det där leendet, håret och perfekta kroppen kan vi bara anta att hon fått många killar på fall genom åren. Och ärligt, vi kan knappast klandra henne för det. Så nej, vi hade aldrig tackat nej till att få vara Miss Swanepoel för en dag...

Most Popular

Blake Lively - She's got it all!

The queen of Gossip Girl. Störtsnygga Blake Lively gav oss alla en riktig girl-crush när hon spelade Serena i tv-serien Gossip Girl. Det fanns inte ett enda klädesplagg som Blake hade på sig som vi inte själva hade velat bära. Eller, se ut som hela henne för den delen. Det där härliga skrattet, och den grymma skådespelartalang Blake sitter inne på, hade vi inte heller tackat nej till att få ha. Dessutom är hon säkert en alldeles underbar mamma till dottern James, eller vad tror ni girls?

Kendall Jenner - Snygg, snyggare, snyggast! 

Alltså. Hur galet snygg har inte Kendall Jenner vuxit upp och blivit? Numera syns Kardashian-systern världen över på både catwalks och i tidningar. Och inte vilka som helst. Dessutom vore det en dröm att få gå visningar för Chanel, men det där har ju Kendall redan gjort. Flera gånger till och med. Bonusen hade ju varit att få hänga lite hemma hos familjen Kardashian. Visst hade det varit kul? Kendall verkar ha fötterna på jorden, och det gillar vi på Cosmo. Så, om vi skulle få byta liv med den här tjejen, hade vi inte tvekat en sekund... 

Jennifer Lopez - Snyggaste MILFEN ever! 

Är det någon som missat hur J.Lo såg ut på Golden Globe Awards i januari? Eller på Oscarsgalan i februari? För helt seriöst. Hur kan en kvinna vara så snygg som 45-åring? It makes no sense! Det finns absolut ingen av oss som hade tackat nej till att få leva lite Lopez-liv. Hon är bara helt perfekt! Sedan att hon även är en hejare på att både sjunga, dansa och spela in superfilmer gör inte heller saken bättre. Och den berömda rumpan får vi inte heller ta och glömma! Go Jennifer, vi byter gärna plats med dig! 

Vilken av dessa ladies hade ni föredragit att få byta liv med?  Svårt och välja va?!

Vad tycker du?