Vi på Cosmo älskar när artisterna levererar grymma låtar. Som NU. Just därför tänkte vi på Cosmo dela med oss av de låtarna vi absolut tycker att ni bör lyssna in den här veckan! 

Vi börjar med popkillen Alexander Vasiliou med låten "Children Of Tomorrow" som vi inte kan sluta köra på repeat. Låten (som direkt gick in på Spotify's Top 50 mest spelade låtar i Sverige), ligger verkligen helt rätt i tiden och killens röst klaffar otroligt bra till musiken. Snacka om bra tryck i låten, jisses! Dessutom kan vi på Cosmo slå vad om att han kommer bli en riktig favorit hos tjejerna. Titta bara på honom liksom…! Ni lyssnar in låten HÄR eller ser videon nedan!

TJENA.
Advertisement - Continue Reading Below
Omslaget till Alexanders nya singel.
Most Popular

Någon annan som också överraskade oss med ett nytt singelsläpp i veckan var ingen mindre än Martin Björk med låten "Body Like That". En riktigt skön låt där sångaren Ninos Hanna (som bland annat samarbetat med internationella stjärnor som Pittbull och Jay Sean), gör ett riktigt bra jobb med att få fram känslan i den nya singeln. En superskön låt som vi gissar kommer spelas flitigt på klubbarna framöver! Såhär sa Martin själv om det hela i ett pressmeddelande:

 –  När vi gick in i studion hade jag egentligen bara ett mål och det var att göra en låt som ligger rätt i tiden och samtidigt ha något unikt. Det tycker jag vi har lyckats med. Jag kunde inte vara stoltare! 

Och nej Martin. Du kan inte vara stoltare. Det blev BRA! Well done. Ni lyssnar in låten HÄR!

Martins omslag till nya låten.
En galet glad Martin som nu äntligen släppt sin nya singel.

Men det tar inte slut där. No way. Idag släppte även soulsångerskan Sabina Ddumba sin nya singel "Not Too Young". Efter succén med låten "Effortless" skulle man kunna tro att det vore svårt att släppa en lika bra låt. Men Sabina visar att det visst går! Och rösten ska vi inte ens prata om. MAGISK! Nej, fredagen kunde inte bi mycket bättre ladies..! Ni lyssnar in Sabinas nya låt HÄR!

Snyggt Sabina!

Sist men inte minst ut idag har vi fröken Ariana Grande med nya singeln "Focus". Vi behöver inte säga mycket mer om låten än att vi tokdiggar den. Dessutom får vi se Ariana i en helt ny hårfärg i videon, (bara en sådan sak..!). Annars känns låten vääääldigt mycket Ariana Grande, precis som hennes moves. Ni kollar in hela musikvideon, som släpptes i natt, här:

HAPPY FRIDAY EVERYONE! 😍 ♫

Vad tycker du?