Jennifer Lopez: Självklart måste man ha ett otroligt tålamod för att orka med det här livet

Hon är en av världens mest inflytelserika kvinnor som sålt miljontals album världen över. Dessutom kan hon titulera sig både dansare, skådespelare, författare och artist. Jennifer Lopez har alltid haft många strängar på sin lyra, och har idag blivit en riktig legend inom showbiz – vilket hon också visar upp i sin senaste dokumentär "Dance Again". I dokumentären som släpps på DVD i Sverige den 23 november, får vi alla följa med bakom kulisserna under stjärnans allra första världsturné från 2012; Dance Again World Tour. Vi på Cosmo såg filmen och fick därmed också en exklusiv intervju med J.Lo där hon berättar om hur det är att leva ett liv som en av världens största artister, hur skilsmässan med ex-maken Marc Anthony egentligen var, vilka favoritdesigners hon har och självklart berättar hon om den omfattande turnén. Det är svårt att inte häpnas av ett samtal med denna fantastiska världsstjärna…!

Mest läst

Hej Jennifer! Det är en stor ära att få göra den här intervjun med dig för Cosmopolitan Sverige. Dig har man beundrat väldigt länge! Först måste vi ju gratulera dig till alla dina framgångar och till den här fantastiska turnén "Dance Again", som du gjorde 2012. Varför ville du att turnén skulle bli film?

– Tack så mycket! I och med att det var min första världsturné, så tänkte jag först att vi bara skulle filma det mer för minnes skull, att kunna blicka tillbaka på det, även om vi inte skulle göra något med själva filmen. Men när vi väl började att filma, så märkte jag att det fanns en historia att berätta! Om var jag var befann mig i livet under den tiden, och hur mitt liv förändrades medan turnén pågick. Det hände så mycket för mig just vid den tidpunkten. Då tänkte jag att om jag får dela med mig av detta till människor, så kanske det kan hjälpa andra att se saker på ett annat sätt. Att göra filmen gav mig själv mer erfarenhet, och dessutom är den väldigt rolig att titta på! Just därför gjorde vi den.

Advertisement - Continue Reading Below

Coolt. Cosmopolitan älskar ju mode, och du har fantastiska outfits på dig under den här turnén. Dessutom klär du dig alltid så himla snyggt Jennifer! Vilken av dessa outfits under den här turnén skulle du säga var din favorit?

– Tack snälla! Oj men herregud, det där var inte lätt att välja! Vi syr alla outfits för varje framträdande…

En av J.Lo's magiska outfits från showen. Like a queen.
Mest läst

Men om du måste välja någon? Vi på Cosmo gillade den glittriga byxdressen, den röda, och den blåa dräkten…

– Åh ja, den röda! Vi säger den röda, jag älskar den!

Ja, den var superfin! Vi la även märke till dina höga klackskor som du dansade i under dina framträdanden. Seriöst Jennifer, hur svårt är det att dansa i sådana där skor? Det har vi länge funderat på!

– Det är svårare att dansa i klackar än i sneakers, det kan jag ju säga, haha!

Haha ja, det är det va?

– Ja! Killarna har det så himla lätt för sig som slipper använda klackskor! Visst det är svårt, och det gör ont, men man vänjer sig vid det.

Alright! På tal om skor. Vem är din favoritdesigner när det kommer till det?

– Gud vad svårt att välja! Det finns så många som jag älskar! Giuseppe Zanotti, Christian Louboutin

Ja, du gjorde ju faktiskt en låt om just Louboutin-skor en gång i tiden, eller hur?!

– Ja, men just ja, det gjorde jag! Det är ett tag sedan nu, haha.

Haha ja, men den var riktigt bra. Jennifer, i början av den här dokumentärfilmen kunde vi först se din vackra mamma. Ni två var båda överens om att ni är väldigt lika och har samma personlighet. Vilket är det bästa rådet din mamma har gett dig genom åren? Hon verkar så rolig. Hon måste vara så stolt över dig!  

– Ja, hon är helt galet rolig! Mamma har gett mig mycket råd genom åren, väldigt älskvärda och moderliga råd. Men som barn så måste man ju ändå själv välja sin egen väg att gå… Men hon har lärt mig att vara självständig, stark och att jobba hårt för vad man vill ha här i livet. Och att man verkligen klarar allt om man jobbar hårt!

Jennifer menar att man klarar allt här i livet om man jobbar hårt för det.

Ja, och det har du om någon bevisat att man verkligen kan! Vi kunde även se dina fantastiska dansare i dokumentären. Är det du själv som väljer vilka som får följa med dig på en turné? Det verkade som det i filmen.

– Ja, det är jag som gör det och vi håller auditions. Vissa av de dansare som jag hade med mig under just den där turnén har jag arbetat med i flera år!

Åh vad skönt! Då är de som en familj för dig?

– Ja absolut, de är dem verkligen!

De flesta känner till att du är född och uppvuxen i Bronx. När du var yngre hade du en dröm om att få arbeta inom showbiz när du blev äldre, vilket du nämner i den här dokumentären. Din dröm gick ju verkligen i uppfyllelse. Vad skulle du säga har varit det bästa med hela den här upplevelsen genom alla dessa år?

– Oj! Jag känner ju mig så previligerad och tacksam som får göra det som jag älskar, och att jag dessutom har kunnat försörja mig på det. Jag tvivlade aldrig på att det inte skulle kunna bli så, men ibland är det faktiskt galet att mitt liv ser ut på det här viset! När man lever det här livet så är det så overkligt på något sätt…

Advertisement - Continue Reading Below

Ja, det måste ju ändå kännas så? Du verkar så himla jordnära, rolig, och omtänksam. Sedan har du ju en grym talang för det du gör också! Men vi kunde också se dig ledsen och nere på grund av skilsmässan från din ex-make Marc Anthony i den här dokumentären. Det måste varit riktigt jobbigt att åka omkring på en världsturné då. Hur klarade du av att göra den? Du hade ju lika gärna kunna bryta ihop totalt?

– Ja, det stämmer, jag var väldigt ledsen. Det var flera saker som gjorde att jag inte bara kunde bryta ihop. Jag tänkte speciellt mycket på mina barn, att jag ville vara stark för deras skull. Men samtidigt ville jag vara stark för min egen skull också. Att det fanns saker som jag behövde lära mig och vilka lärdomar som jag kunde dra nytta av på grund av den tuffa situationen som jag befann mig i då. Och jag är också bara människa! Jag brukar försöka se mig själv som en bra person som är snäll och hela den där biten, men jag är ju också ledsen, arg och på dåligt humör. Även jag går igenom jobbiga saker, och jag är människa, precis som alla andra! Och det som jag älskar med den här filmen, är att det faktiskt visar alla sådana sidor av mig också.

Jennifer och Marc valde att gå skilda vägar under Dance Again-turnén.

OK. Så det är det som du framförallt vill få fram med den här filmen "Dance Again"?

– Ja, det som jag vill ha sagt med filmen är att man går igenom både bra och jobbiga saker i livet, och livet ÄR svårt, men vad som än händer, så kommer du att ta dig igenom det, och dansa igen!

Mest läst

Ja! Och vi på Cosmo tyckte du sa allt så bra i slutet av filmen. Du knöt ihop säcken bra där. Jättefint var det! Du sjöng många av dina hitlåtar under den här turnén. Har du själv någon favoritlåt som du gillar att sjunga på sådana här shower?

– Absolut. Jag och min mamma har samma favoritlåt! Det är "Hold it, Don't drop it". Det är min favoritlåt att köra när jag ska uppträda, för den har ett funkigt RNB-sound och är jätterolig att sjunga! Jag är så glad att jag fick uppträda med just den där låten på min mammas födelsedag, som ni kan se i filmen. Det var helt otroligt!

Åh ja, det var riktigt kul att se! I dokumentären kunde vi även se dig bli jagad av paparazzis. För oss "vanliga människor" är det så svårt att förstå hur det är att leva det livet som du gör. Hur hanterar du alla dessa paparazzis, och all den press som du får utstå för att du är så pass känd som du är?

– Det är jobbigt i perioder, men jag har levt med detta så pass länge nu så jag är van vid det numera. Men självklart måste man ha ett otroligt tålamod för att orka med det, och när man sedan väl summerar sin dag så visst, det är ju jobbigt haha! Men man måste göra det bästa man kan av situationen. Jag vill ju att de ska respektera mig som människa, men om de inte gör det, då vill jag bara bort.

Lopez har växt upp med i ett liv i rampljuset och anser att det verkligen krävs tålamod för att orka med det.

Ja det måste vara påfrestande. Om vi nu går in på de sista frågorna Jennifer. Varför bör alla gå och se den här filmen tycker du?

– Jag tycker att vem som helst ska gå och se den här filmen, för den har ett jättebra budskap, som det där jag tidigare nämnde med om att livet verkligen kan vara svårt! Det spelar ingen roll vem du är, vi alla går igenom tuffa saker. Men om man bara fortsätter att vara stark, så kommer man att ta sig igenom allt!

Verkligen, det gjorde du klart för i filmen. Och till sist. Vi är lite nyfikna på vad du har på gång nu framöver. Visst har du en Vegasturné som du håller på med?

– Ja precis, jag ska göra den i tre år nu med 40 shower om året! Jag skulle bara vilja bjuda in alla i hela världen för att komma och se just den showen, för den kommer att bli helt fantastisk! Så kom till Vegas hörrni!!! Jag lovar att ni alla kommer att ha superkul där!

Wow, låter fantastiskt kul! Tack snälla Jennifer för att du valde att prata med just oss på Cosmopolitan Sverige, och lycka till med allt framöver! Det var somsagt verkligen en ära att få intervjua dig.

– Tack så mycket baby!

Dokumentären "Dance Again" släpps i Sverige den 23 november men redan NU kan ni se trailern för den otroligt häftiga, inspirerande och magisk DVD-filmen med J.Lo här nedan! En dokumentär ALLA borde se. Dessutom avslutar vi på Cosmo med ett av de absolut bästa citaten vi någonsin hört, ett citat taget direkt från filmen och miss J.Lo herself:

"For me this tour was a reminder, night after night, that no matter how challenging the road or your journey in life is, you will live, you will love and you will dance again." 

Vad tycker du?

Donik Hamiti Paradise Hotel
Kändis
Dela
Donik Hamiti: "Jag har aldrig varit kär eller haft flickvän förut"
Cosmopolitan pratar med Donik - deltagare i årets Paradise Hotel - om jobbet som modell, nya tjejen och drömmen om USA
Cornelia Gyllborg Paradise Hotel
Kändis
Dela
Paradise Hotels Cornelia Gyllborg: "Det är lätt att vara efterklok"
Cosmo pratar med årets Paradise Hotel-deltagare Cornelia om programmet, dejting och fjärilar i magen.
brangelina
Kändis
Dela
Slutet på Brangelina
Droger, alkohol, ilska, otro och prostituerade - nu har Jolie fått nog
Kändis
Dela
Se hur Game of Thrones-stjärnorna ser ut i verkligheten
Vi kunde knappt tro våra ögon när stjärnorna från Game of Thrones fotades på röda mattan.
My Sundberg från Hela Sverige Bakar
Kändis
Dela
My Sundberg – "Det kändes som att jag vunnit hela programmet bara genom att bli utvald"
ÄR magen verkligen vägen till en mans hjärta?
Kändis
Dela
Paradise Hotel-deltagarna avslöjar deras värsta sexminnen
​Spyor, sperma och sönderslagna trumhinnor...
Kändis
Dela
21 kändispar och deras extremt stora längdskillnader
Faller du för den långa eller korta killen?
De bäst betalda modellerna 2016
Kändis
Dela
Här är världens bäst betalda modeller
Vill du vara i toppen?
Kändis
Dela
Kändisarna du måste följa på Instagram
Så mycket snygga sommarbilder!​​​
Kändis
Dela
Hemligheten bakom Alicia Vikanders vackra hy
Det är SÅ mycket enklare och billigare än du tror!