Det finns en kille som har ett riktigt hektiskt schema just nu. Och det är ingen mindre än Danny Saucedo, 29. Den här veckan släpper sångaren sitt fjärde album - ett album HELT på svenska! För bara två år sedan valde Saucedo nämligen att gå ifrån de engelska låtarna och istället skriva på just svenska. Och yes, detta verkar definitivt ha gått hem i stugorna! 

Killen har nämligen redan sålt X2 platina för låtarna "Brinner i bröstet" och "Dör för dig". Dessutom streamas Dannys senaste singel "Så som i himlen" för fullt på Spotify! Så att skriva på svenska verkar (i alla fall enligt Danny), vara det nya framgångskonceptet. Och det nya albumet "Hör vad du säger men har glömt vad du sa", har REDAN tagits emot väl bland fansen. 

Dannys omslag för det splitternya albumet. Snyggt!
Advertisement - Continue Reading Below

Och hur är det nya albumet då? Jo, den nya plattan med tio låtar är väldigt personlig för Danny, något som han också själv berättar i ett pressmeddelande:

 – Det viktigaste med den här plattan på ett personligt plan är att jag har ett stort kontrollbehov men här valde jag att släppa och åka med… Detta ledde till att materialet låter precis så som jag känner mig i allt!

Mondays.... ☕️ 📷 @aleduchen

A photo posted by D A N N Y S A U C E D O (@dannysaucedo) on

#hvdsmjhgvds @matteandreasson #episktmenmättande

A photo posted by D A N N Y S A U C E D O (@dannysaucedo) on

Most Popular

SÅ ladies. Har ni inte hunnit lyssna in Dannys grymma nya låtar, är det på tiden! Dessutom får ni absolut inte heller glömma att kolla in killens senaste musikvideo för "Så som i himlen" här nedan: 

Snyggt eller hur? Något ni inte heller borde missa är när killen i onsdags satte sig i heta stolen hos tidningen Metro i "Fråga mig". Där kan ni få reda på både ett och annat om sångaren… VI LOVAR, ni vill inte missa detta ladies. 😉  Dessutom avslutar killen intervjun med "Älska er själva, var inte rädda, allt e toppen!". Alltså, hur skön?  

Och heeeey! Är det bara vi på Cosmo som tycker att Danny aldrig sett bättre ut än NU?! Styling on point och håret 10 av 10. BAM! Ni kommer förstå om ni trycker HÄR! Nog är han allt en riktig charmör den där Saucedo...

Stort grattis till ditt nya album önskar vi på Cosmo! ♫ ♫ 

Vad tycker du?