Oliver Strige: Tjejer ska vara självsäkra men absolut inte ha någon hybris

Oliver Strige, en av årets favoritkillar från årets upplaga av Paradise Hotell, har gjort ett gott intryck på tv-tittarna. Däremot har det varit oerhört svårt att få ett grepp om den 21-åriga killen! Just därför tog vi på Cosmo ett snack med Strige innan han tog första bästa planet ner till Asien för lite semester. Vi fick bland annat reda på vad för typ av tjejer han gillar, vilken den bästa komplimangen är som han någonsin fått och dessutom berättar han om första gången han varit kär. Well, den här göteborgaren glömmer man inte i första taget ladies..!

Mest läst

Tjena Oliver, hur är läget? Vilka känslor hade du i onsdags när du åkte ut ur Paradise Hotell?

– Sho! Det är verkligen superbra! När jag såg avsnittet så var det faktiskt lite känslosamt... När jag väl var i Mexico var det mycket ilska och frustration men nu när jag såg det på tv och också såg hur många deltagare som grät, så blev man varm i kroppen. Alla sa ju så fina saker om mig med, så då fick jag en tår i ögat. Det betyder jättemycket.

Advertisement - Continue Reading Below

Förstår. Precis som Johnny har du också blivit en riktig favorit hos tjejerna runt om i landet. Trodde du att du skulle bli det? Hur känner du inför det?

– Det är ju hur kul som helst! Däremot hade jag absolut inte några förväntningar på favoritskap alls. Men det känns ju skitbra att speciellt tjejerna tycker om mig för jag tycker ju om de så mycket! Hahaha!

Haha okej! Men vad för typ av tjejer gillar du själv? För det fick man inte direkt något grepp om när du var inne i huset.

– Jag har ingen speciell "typ" av tjej, så det kanske var därför det var svårt att få grepp om det i programmet. Jag bryr mig inte om etnicitet, hårfärg och så utan jag gillar tjejer med karisma. De ska vara självsäkra men fan ingen hybris. Och humor är jätteviktigt med tanke på att jag är flummig själv, haha! Utseendemässigt så gillar jag "kvinnliga" kroppar, idealen i dagens samhälle är ju som en 12-årig liten pojkes kropp... Det faller inte mig i smaken alls!

Mest läst

OK! Skulle du kunna tänka dig ett förhållande Oliver? 

– Det skulle jag absolut kunna tänka mig. Har däremot aldrig haft ett förhållande, men jag har varit kär en gång, vilket var i somras. Jag var sjukt kär men hon gick tillbaka till sitt ex så det var sjukt jobbigt.

Ah, trist. Men du! Vi har ju som de flesta hört att du tycker att sångerskan Zara Larsson är något extra, varför Zara? 

– Haha den frågan dör aldrig ut! Jag gillar tjejer som är svårfångade. Zara har ju typ sagt att hon hatar mig och jag är inte den enda som vill ha henne, så just därför vill jag typ ändra hennes åsikt, haha. Det är det som får mig att bli sugen liksom! Sedan är hon ju sjukt vacker också.

Haha du är rolig du. Oliver, vi har förstått att du diggar Håkan Hellström, vilket de flesta Göteborgare gör! På Youtube finns även ett klipp på dig från just en av Hellströms konserter. Så på tal om just Hellström, har du någon gång fått höra att du är lik Jonathan Andersson som spelar karaktären "Johnny" i filmen om Håkans liv -"Känn ingen sorg"? För du påminner om honom for sure!

– Diggar Håkan?! Jag DÖR för Håkan! Haha ja, jag har faktiskt hört det ganska många gånger. Det tar jag alltid som en grym komplimang med tanke på att jag älskar just hans karaktär "Johnny" i "Känn ingen sorg-filmen".

Vilken av Hellströms låtar tycker du själv bäst om, och vilken skulle du säga kunna vara soundtracket för ditt liv?

– Det är olika från dag till dag för det beror helt och hållet på vilket humör jag är på. Men idag har jag lyssnat på "Jag vet vilken dy hon varit i" och "River en vacker dröm". Soundtracket av mitt liv hade väl ändå blivit "Känn ingen sorg för mig Göteborg" med tanke på texten, haha.

Vad är dina planer framöver nu? Har du ens några? Haha.

– Jag hatar planer, planerar egentligen aldrig. Jag ska till Asien om några dagar så när ni läser detta kommer jag befinna mig där. Så mycket vet jag, haha!

Oj, vad härligt! Men vad drömmer du om egentligen? Vilken skulle du säga är största drömmen för dig?

– Största drömmen är att dö före alla andra som jag älskar, så jag slipper förlora någon utav dem.

Fint sagt. Som person känns du väldigt "soft", rolig, härlig och lite… lurig. Alltså en kille med en räv bakom örat, haha. Hur skulle du själv beskriva dig, och hur skulle dina vänner säga att du är som person?

– Alltså det stämmer nog ganska bra. Jag är väldigt ärlig, på gott och ont. Jag skäms inte för att säga vad jag tycker och tänker, som ni kanske märkt. Jag gillar att få folk att skratta och sedan gör och säger jag ofta sjuka saker! Jag frågade precis mina vänner vad de skulle säga om mig och de säger att jag är lojal, rolig, hjärndöd, omtänksam och typ "taggig". Alltså med det menar de om någon till exempel skulle säga något som inte jag skulle hålla med om, så får de alltid höra det därefter, haha.

Alright! Du, det har ju blivit en del fest på senare tid. Vilket skulle du säga är ditt bästa partytrick? 

– Dricka så mycket som man bara kan!

Haha alltså..! Vi tar något annat. Vad är den bästa komplimangen som du fått av någon? 

– Efter att jag hade haft sex med en tjej så låg vi sängen och då sa hon "Du är och ser ut som en grekisk Gud". Jag flög på moln efter det kan jag säga. Hahaha!

Haha härligt! Till sist Oliver. Vad skulle du säga är det bästa enligt dig, med livet? Du verkar vara en riktig livsnjutare!

– Enligt mig så är det bästa med livet mina vänner och min familj. Har så bra folk runt omkring mig som säger till mig när jag gör fel, och har folk som verkligen bryr sig om mig. Vi har dessutom så sjukt kul ihop! Utan dem hade jag inte varit något att hänga i granen…

Vi på Cosmo tackade Oliver för en riktigt underhållande intervju i fredags och hoppas att han nu njuter av semestern. Och hey! Vem vet, kanske får vi se Oliver Strige i en egen Hellström-film snart?! Känns som att Sverige hade diggat det. För vi på Cosmo diggar i alla fall denna underhållande man. För kom igen, bilden nedan säger… ALLT! Flummig, men så underbart rolig! 

Kanske kommer Oliver tillbaka in till Paradise Hotell-huset? Det är ju trots allt några veckor kvar innan finalen ladies. VI HÅLLER TUMMARNA! Och ja, den som lever får se! 😏

Är ni sugna på att kolla in vad Oliver har för sig om dagarna så ska ni absolut följa honom på Instagram!

Vad tycker du?

My Sundberg från Hela Sverige Bakar
Kändis
Dela
My Sundberg – "Det kändes som att jag vunnit hela programmet bara genom att bli utvald"
ÄR magen verkligen vägen till en mans hjärta?
Kändis
Dela
Paradise Hotel-deltagarna avslöjar deras värsta sexminnen
​Spyor, sperma och sönderslagna trumhinnor...
Kändis
Dela
21 kändispar och deras extremt stora längdskillnader
Faller du för den långa eller korta killen?
De bäst betalda modellerna 2016
Kändis
Dela
Här är världens bäst betalda modeller
Vill du vara i toppen?
Kändis
Dela
Kändisarna du måste följa på Instagram
Så mycket snygga sommarbilder!​​​
Kändis
Dela
Hemligheten bakom Alicia Vikanders vackra hy
Det är SÅ mycket enklare och billigare än du tror!
Kändis
Dela
Kändisarnas bikinibilder som kommer att få dig att vilja gå till gymmet i sommar
Blake Livelys bild är bara för bra ​
Kändis
Dela
Här är kändisparens stora ålderskillnader
They found love in an ageless place...♫​
Kändis
Dela
Alicia Vikander utmanar Jimmy Fallon i svensk dryckeslek
​"Du har en väldigt lång en, jag har en väldigt kort en"​
Kändis
Dela
Här ser du kändisarnas allra första Instagrambilder (och det är konstigare än vad man kan tro...)
Var är alla selfies?!?