Vi på Cosmo kan inte få nog av Zlatan Ibrahimovic, precis som de flesta andra i vårt avlånga land! NU är stjärnan äntligen tillbaka där allting började, nämligen i Malmö där matchen mellan PSG och Malmö FF tar plats ikväll. Matchen sänds ikväll kl 19.00 på TV3, och man kan även ta del av den på Stortorget i Malmö, något som Zlatan själv fixat för allmänheten. Kung Zlatan!

Advertisement - Continue Reading Below

För er fotbollsintresserade tänkte vi börja dagen med två underbara klipp som ni bara MÅSTE SE!!! Det första är på en 19-årig supergullig (men ack så kaxig) Zlatan, där han redan vid denna åldern var fast besluten om att bli en känd fotbollskille. 

På frågan om han är kaxig svarar han med ett leende:

"Ja, de säger det!" "Jag tror jag är det!". "Drömmen är att bli så känd som möjligt".

Most Popular

Det här är nog det absolut bästa klippet vi sett på just Zlatan. ♥ Vi säger bara ENJOY! Ni klickar bara HÄR för att ta del av det.

En snygg ung och cool Ibrahimovic visste redan att han skulle bli känd över hela världen.

Vi bjuder även denna onsdag på ett annat klipp av en känd fotbollsspelare, nämligen Christian Ronaldo. MEN det är inte vilket klipp som helst! Nej, i just det här klippet har han klätt ut sig till en hemlös man. Det som händer sedan är bara så sköööönt. Håll också ett extra öga på omgivningen:

Ganska coolt va? 😉 😃

Vad tycker du?