Nej, den här veckan kan knappast bli bättre. Som vi önskat att få se Adele uppträda i Stockholm, och idag blev drömmen sann för oss alla! Den 4 december klockan 10.00 släpps biljetterna till den efterlängtade konserten som kommer att gå av stapeln våren 2016 på Tele2 Arena i Stockholm! Närmare bestäm den 29 april. AND WE CAN'T WAIT!!! 😍

Stjärnan gick själv ut med nyheten i en video på Twitter:

Advertisement - Continue Reading Below

– Hello, It's me... Gud, jag kan inte ens säga det längre. Jag har bluffat hela tiden, jag är så lättad att äntligen kunna berätta för er att jag så klart ska ut på turné. Jag kan knappt bärga mig.

Adele som numera är aktuell med sitt senaste album "25", kommer absolut tas emot väl av glada fans i vårt avlånga land. Var så säkra! Den kvinnan har berört människor världen över med sin ljuva stämma och sina fantastiska kärleksballader. För att inte nämna låtar som "Someone like you" "Rolling in the deep", "Set fire to the rain" eller de senare låtarna "Hello" och "When we were young".

Most Popular

Nej, fy vilken fantastisk härlig nyhet! Vi är riktigt peppade på att få hälsa Adele välkommen på sitt först Sverigestopp! GOD BLESS YOU 🙌

Vem sitter redo för biljettsläppet nästa fredag?! Nu har vi alltså inte bara Rihanna att se fram emot nästa år. Adele is coming for ya!!!

Vad tycker du?