Om ni HELT missat den här nyheten, är det dags att spärra upp ögonen NU. Ja, öronen med för den delen. Popsångerskan Isa Tengblad är nämligen tillbaka med en riktig superlåt! Ja, vi på Cosmo tycker till och med att den här låten "Let It Kill You" ÄR snäppet bättre än hiten "Don't Stop", låten hon senast körde i Melodifestivalen

Dessutom är Isa galet snygg i videon, som till största delen utspelar sig i ett boxningscenter. Hon har också ett mognare sound and we like it! 😎 Lite sådär härligt kaxigt!

Isas galet snygga omslag för nya singeln Let It Kill You.
Advertisement - Continue Reading Below

Såhär skrev stjärnan själv om låten på sin blogg:

"För mig är det den låt som än så länge betyder mest för mig. Jag menar vartenda ord jag sjunger. Den är ISA rakt igenom".

Isa var också noga med att poängtera budskapet hon ville få fram i videon och låten:

"Jag funderade länge på hur jag ville att budskapet skulle gå fram på bästa sätt. Budskapet att man går in för det man älskar till hundra procent och inte låter något stå i vägen. Man är bered att falla för att sedan resa sig igen, redo att ta smällar för att kunna få det man vill ha eller göra".

Most Popular

Vi på Cosmo tycker att sångerskan lyckades riktigt bra den här gången! GRATTIS ISA! Och STORT GRATTIS till medverkan i nästa års Melodifestival. You go girl! 🙋

Läs mer om Isas tanker kring låten på hennes nya blogg HÄR! Vill ni istället lyssna på låten gör ni det på Spotify! ♫

Vad tycker du?