Johnny Edlind: Som pojkvän är jag extremt lojal och beskyddande

Johnny Edlind fortsätter att charma Sveriges tjejer. Och snart kan tjejerna även få lyssna till tonerna av hans gitarr och ljuva stämma. Killen gör nämligen den här månaden debut som artist – med en låt skriven på svenska! Vi på Cosmo tog ett snack med Edlind för att kolla av läget. Hur ligger det egentligen till med den där klädkollektionen han snackade om senast? Varför kunde vi läsa hans namn i årets upplaga av Melodifestivalen? Vem tycker han förtjänar vinna Paradise Hotell? Och har han hittat tjejen i sitt liv ännu? Och i så fall, hur är han som pojkvän..?! Vi har svaren ladies! 😏

Mest läst

 Johnny, hur är läget? Nu var det ett tag sedan vi hördes, och vi ville självklart höra vad du haft för dig på sistone?

– Ja, det var ett tag sedan nu! Det har varit mycket fokus på musiken, dels för att jag håller på att arbeta på två kommande singlar just nu. Tanken är att jag ska släppa den första nu i december och den andra till våren. 

Men vad kul! Är låtarna på svenska eller engelska?

– Båda är på svenska! Lite poppiga med gitarr skulle man kunna säga.

Advertisement - Continue Reading Below

Spännande, det är det nog många som ser fram emot! Nu har du ju fått känna på hur det är att vara ute och giga i landet! Vad skulle du säga vara dina bästa minnen från dem hittills? 

 – Oj vad svårt att välja… Men överlag är det ju alltid en riktigt mäktig känsla att gå upp på scenen och köra igång, och att sedan tacka av från scenen. Man får väldigt mycket kärlek från publiken då! Men skulle jag välja ett extra fett gig så var det när vi var i Örebro. Där var en riktigt stor scen som vi spelade på, därför blev det en sådan extremt grym känsla! 

Mest läst

Kul! Men vilka känslor har du när du står på scen?

– Jag känner ju verkligen att det är detta som jag vill hålla på med så länge som det går, så den känslan finns ju där hela tiden. Det är så jäkla ballt att man kan få så mycket kärlek av sin publik. Sedan är det väl klart att det stärker en på alla plan också! 

Så du har inga problem med scenskräck eller att stå framför kameror?

– Nej absolut inte. Och jag har nog alltid varit ganska så kameravan faktiskt…

Johnny har aldrig haft några problem att stå inför kameror.

Är det eget material du kör eller covers?

– Nej alltså, det är väl det som är lite trist. Däremot tycker jag ändå att det funkar ganska så bra för tillfället med covers. Det är ju sådana som jag får spela i och med att jag inte hunnit släppa något eget ännu. Jag vill att det ska vara hundraprocentigt innan jag går ut och kör något eget nämligen, men nu kommer det inom en snar framtid! Jag är riktigt taggad på det. Att göra egen musik är ju det som man vill.

Såklart! Du, förra gången vi gjorde en intervju med dig så var det otroligt, (och då menar vi verkligen otroligt) många som läste intervjun med dig! Vad gör dig så populär tror du? För det där var nästan galet.

– Ja, det var ju riktigt kul!! Shit det där är så svårt att säga egentligen, men jag hoppas och tror att det är för att folk ser att jag är jordnära, för det är jag verkligen som person. Jag kan väl inte riktigt sätta fingret på varför det blivit som det blivit, men det är väldigt kul och jag är extremt tacksam! Man får bara njuta.

Ja, do it! Vad säger din mamma om att du gått och blivit så populär?

– Haha, hon har ju förstått att folk verkar gilla mig. Mamma är stolt över att jag satsar på musiken istället för att bargiga. Hon gillar att jag ägnar mig åt vettiga saker, och jag hänger ju fortfarande med mina gamla polare och sådär...

Måste kännas skönt. Men, kan du ta in det själv, hur poppis du blivit på bara några månader?

– Nej alltså, jag har ju funderat lite på hur sjukt detta halvåret nu har varit för mig men samtidigt trivs jag med det. Visst, vissa dagar kan man väl känna att det är lite jobbigt men överlag gillar jag det! 

Du märker av stor skillnad från innan eller? Hur tar du det?

– Ja gud ja, det är jättestor skillnad. Däremot är jag ju samma person som jag var innan allt detta. Självklart är jag ju trevlig mot fansen om de träffar på mig på stan, och vill de ta bilder ställer jag naturligtvis upp på det! Eller om de bara vill prata med mig. Jag skulle aldrig bara kunna gå därifrån.

Men vad brukar du få höra från tjejerna när du är ute på stan och så? Vad är den finaste kommentaren du fått?

– Alltså…

Ja vi menar, kommer de till exempel fram och skriker "Oh my god, där är Johnny" eller "Fan vad snygg du är", haha. 

– Hahaha, ja det händer! Jag tycker väl bara det är kul, samtidigt som jag tycker att det också är helt sjukt, haha. Men man hade väl kanske själv reagerat så om man hade träffat på någon som i ens egna värld är väldigt mäktig… 

Advertisement - Continue Reading Below

Men vilken är den finaste kommentaren som du fått hittills?

– Det är väldigt många tjejer och killar som skriver att jag är en inspirationskälla för dem, och det är ju riktigt ballt att höra! Sådana kommentarer gillar jag att få, de känns mer innerliga på något sätt. Visst, att få höra att man är snygg är ju med trevligt men det är inte riktigt samma sak…

Sist vi pratade med dig hade du både musik och klädkollektion på G. Hur går det med det egentligen? Blir det något innan jul? 

– Ja precis, så var det då. Klädkollektionen har ju fått ligga lite på is i och med att jag nu satsat helhjärtat på musiken. Men det kommer att komma en kollektion 2016, men först blir det musiksläpp! 

Mest läst

Ja på tal om musik Johnny. Vad var all den här cirkusen med att du "hade kommit med" i Melodifestivalen? Hur kom det sig att ditt namn stod med där ett tag? Hade du själv skickat in bidrag?

– Alltså det jag kan säga är ju att det inte kom som en chock att mitt namn stod med där, det var nämligen inte HELT främmande för mig… Haha! Jag kan ju säga som så att min telefon har gått varm de senaste veckorna.

Ah, vi fattar! Så Mello är något som du själv hade kunnat se dig göra? Din vän Samir Badran har ju lyckats bra där.

– Absolut! Jag hade definitivt kört Melodifestivalen om det nu skulle blivit så..! 

Annars då. Ingen flickvän eller crush i sikte? Det har inte skrivits så mycket om ditt kärleksliv på sistone...

– Nej, haha. Men det är det som är så sjukt, ingen tror ju på mig när jag säger att det inte är något fokus på den fronten alls. Jag vet ju hur mitt privatliv ser ut, men folk verkar inte riktigt fatta hur dött där är, haha. De tror ju att bara för att man är en "Paradise Hotell-kille" så gillar man "att härja runt". Men i mitt fall är det inte alls på det viset, långt ifrån faktiskt. Så nej, det står fortfarande still på den fronten.

Alright! Men hur skulle du vara som pojkvän?

– Jag har haft ett förhållande i mitt liv, och det var långt. Som pojkvän är jag nog väldigt bra på att skämma bort tjejen, haha. Och sedan är jag extremt lojal och beskyddande. 

Oh, det är sådant tjejerna diggar vettu! Du, nästa vecka går ju finalen av Paradise Hotell 2015 av stapeln, där du varit deltagare i år. Vem tycker du förtjänar ta hem vinsten? 

– Jag tycker att "orginalarna" förtjänar att vinna. Så jag skulle nog säga Emma eller Josefine, de är välförtjänta den vinsten. Har man lyckats hålla sig kvar så pass länge som de gjort i tävlingen, så är man värd att vinna tycker jag.

OK! Tyvärr fick vi inte se dig i finalen men du har däremot en stor chans att kamma hem 45.000 kronor i "Folkets pris". Vad skulle du göra för den summan och varför borde just du vinna det priset?

– Oj... Jag borde nog vinna det i så fall för att jag hoppas att folk sett mig lite som en form av förebild inne på hotellet. Så om de diggar mig för den jag är som person, så ska de rösta på mig. När det gäller vinstsumman så skulle jag lägga den på min mamma. Hon jobbar så mycket så jag skulle vilja unna henne en resa tillsammans med mig. Så jag lägger gärna de pengarna på henne!

Alright ladies. Då är ni ÄNNU EN GÅNG lite uppdaterade om er favorit-hunk! Och håll nu utkik efter Johnnys singelsläpp denna månad, det vill ni INTE missa! Och glöm inte heller att rösta på killen i "Folkets pris". Eller spana in honom i tv-rutan på onsdag förstås..! 😉 

Vad tycker du?

Donik Hamiti Paradise Hotel
Kändis
Dela
Donik Hamiti: "Jag har aldrig varit kär eller haft flickvän förut"
Cosmopolitan pratar med Donik - deltagare i årets Paradise Hotel - om jobbet som modell, nya tjejen och drömmen om USA
Cornelia Gyllborg Paradise Hotel
Kändis
Dela
Paradise Hotels Cornelia Gyllborg: "Det är lätt att vara efterklok"
Cosmo pratar med årets Paradise Hotel-deltagare Cornelia om programmet, dejting och fjärilar i magen.
brangelina
Kändis
Dela
Slutet på Brangelina
Droger, alkohol, ilska, otro och prostituerade - nu har Jolie fått nog
Kändis
Dela
Se hur Game of Thrones-stjärnorna ser ut i verkligheten
Vi kunde knappt tro våra ögon när stjärnorna från Game of Thrones fotades på röda mattan.
My Sundberg från Hela Sverige Bakar
Kändis
Dela
My Sundberg – "Det kändes som att jag vunnit hela programmet bara genom att bli utvald"
ÄR magen verkligen vägen till en mans hjärta?
Kändis
Dela
Paradise Hotel-deltagarna avslöjar deras värsta sexminnen
​Spyor, sperma och sönderslagna trumhinnor...
Kändis
Dela
21 kändispar och deras extremt stora längdskillnader
Faller du för den långa eller korta killen?
De bäst betalda modellerna 2016
Kändis
Dela
Här är världens bäst betalda modeller
Vill du vara i toppen?
Kändis
Dela
Kändisarna du måste följa på Instagram
Så mycket snygga sommarbilder!​​​
Kändis
Dela
Hemligheten bakom Alicia Vikanders vackra hy
Det är SÅ mycket enklare och billigare än du tror!