Sigrid Bernson släpper låt med vår svenska stjärn-DJ John De Sohn

En partylåt med fint budskap, lagom till Nyårsafton. Cosmo fick en exklusiv intervju med Sigrid Bernson, och självklart en förhandslyssning av låten..! 😍 Dessutom uttalar även John De Sohn sig om samarbetet. Vi säger bara en sak; ALLTSÅ, WOW!

Mest läst

John De Sohn, om vi börjar med dig! Du fick en stor hit med "Dance Our Tears Away" 2013, vad är dina förhoppningar med låten du producerat nu med Sigrid? Och hur har samarbetet gått tycker du?

– Samarbetet med Sigrid Bernson på låten "Happy Hours" har varit riktigt kul och en spännande mix av olika världar. Jag är riktigt spänd på hur mottagandet kommer vara av låten, och hur mina fans kommer att reagera på detta "något annorlunda sound", som inte låter som något jag tidigare producerat. 

John De Sohn är förväntansfull inför mottagandet av låtsläppet.
Advertisement - Continue Reading Below

Spännande! "Dance Our Tears Away" var fantastisk. Sigrid om vi fokuserar lite på dig istället då du är en förebild för många unga Cosmotjejer. Du släpper somsagt nu låt med vår svenska DJ-stjärna John De Sohn. Ett låtsläpp som kommer äga rum nu i december, på självaste Nyårsafton! KUL! Hur kom det sig att ni började samarbeta egentligen? Lite otippat.

– Det började med att jag skrev den här låten tillsammans med två låtproducenter, Tony Nilsson och Mirja Breitholtz. Vi gillade verkligen låten, och därefter visade vi upp den för John De Sohn. Han tyckte då också om låten jättemycket och ville sätta sin touch på den. Så på den vägen är det!

Mest läst

Så John De Sohn la musiken på låten?

– Ja precis, han fick då lägga sitt sound på den och vi blev supernöjda! Det blev ett väldigt intressant och grymt samarbete. Jag kände honom inte sedan tidigare, men visste såklart vilka hans hitlåtar var. Vem älskar inte "Dance Our Tears Away" liksom? Haha! Vi hade faktiskt den låten som ledmotiv när jag medverkade i "Let's Dance" 2013.

Åh, är det sant? Härligt! Har ni lärt något av varandra?

– Jag tycker alltid att man lär sig av varandra oavsett vem man jobbar med, så självklart har vi lärt oss ett och annat nu också.

Hur länge har ni jobbat på låten?

– Sedan i augusti skulle man kunna säga, sedan har vi jobbat på den under hela hösten. Men det är först nu i december som den blev helt klar, och vi bara längtar efter att få visa upp den för svenska folket!

Förstår! Och på tal om just svenska folket. Vad de kanske inte riktigt vet om dig är att du inte bara har talang för dans, utan också för sång – vilket du nu ska visa upp för dem alla. Är du nervös inför släppet? Vilka känslor har du?

– Ja, jag både sjunger och skriver musik. Det är det som jag tycker är så himla roligt, att göra både och! Precis som du säger så är det nog inte så många som vet om det, men jag har faktiskt hållt på med detta så länge jag kan minnas. Självklart är jag lite nervös inför släppet i och med att jag nu lagt sång på det hela, (och jag sjunger ju inte som Mariah Carey eller Whitney Houston, haha). Samtidigt är jag otroligt taggad och tycker sjukt mycket om låten. Den är magisk och ligger mig varmt om hjärtat. 

Låten som blev klar i december ligger fina Sigrid varmt om hjärtat.

Det är huvudsaken ju! Kommer du satsa på bara musik nu eller hur ser det ut?

– Nej, jag kommer absolut att fortsätta med dansen också. Jag tror verkligen på ödet, att var sak har sin tid och jag bara känner att detta är helt rätt för mig just nu. Att släppa den här låten! Men som jag sa, dansen kommer jag inte att sluta med. Dessutom läser jag musikproduktion vid sidan av nu också, det är riktigt roligt och utvecklande!

Kan du beskriva låten och soundet?

– Det är en partylåt, men man behöver såklart inte bara lyssna på den vid sådana tillfällen, haha. Den är faktiskt både skör och melankolisk, samtidigt som den andas party. Det är en riktigt häftig kontrast, och man tröttnar inte på den i första taget för det händer saker med soundet hela tiden. Dessutom har låten även ett fint budskap!

Jaha vad spännande, vad är det för något?

– Att man ska ta vara på de bra stunderna i livet och även unna sig att ha bra stunder, och att leva!! Sedan leker vi även med orden i texten, till exempel "Why wait for a happy ending, when all we need is a happy hour?". Det säger ganska så mycket tycker jag och kan tolkas lite såsom man själv vill. 

Är detta din debut som artist Sigrid?

– Ja, eller, man ska kanske inte kalla det riktigt för debut för jag har släppt några saker innan. Men andra kanske ser det som det nu och det tycker jag är jättekul i så fall!  

Låten släpps på Nyårsafton, varför just då?

– Det var faktiskt en riktig självklarhet för oss båda. När förslaget kom så tvekade vi inte en sekund utan vi tänkte bara "Oh yes, vi kör!". Dessutom passar den ju jättebra på Nyårsafton i och med att det är en partylåt. Den känns lite exklusiv och som en bra start på det nya året. Det känns riktigt bra att släppa den då!

En glad Sigrid ser fram emot släppet på Nyårsafton och tycker låten passar perfekt för party!

Vad roligt! Till sist. Vilka förhoppningar har ni nu med låten "Happy Hours"? John De Sohn var lite inne på det tidigare...

– Jag hoppas att folk kommer tycka att den är härlig och såklart vilja lyssna på den! Det förtjänar den, haha!

Vi på Cosmo, (som fick en förhandslyssning av låten), kan bara intyga om att den är riktigt bra, och helt klart förtjänar massvis med spelningar! Det är faktiskt en riktigt "tung låt". Och det är då inte speciellt ofta som vi på Cosmo använder ordet "tung" när det gäller låtar… Men VI LOVAR ER - när ni väl lyssnat in denna partylåt på Nyårsafton kommer ni garanterat vilja spela den om, och om igen. Vi kommer definitivt att göra det!

BRA JOBBAT Sigrid och John! ♫ Och let's face it. Vi alla behöver faktiskt fler "Happy Hours" i våra liv 😉 Håll utkik på nyår ladies. Detta vill ni INTE MISSA. Var så säkra!

Vad tycker du?

brangelina
Kändis
Dela
Slutet på Brangelina
Droger, alkohol, ilska, otro och prostituerade - nu har Jolie fått nog
Kändis
Dela
Se hur Game of Thrones-stjärnorna ser ut i verkligheten
Vi kunde knappt tro våra ögon när stjärnorna från Game of Thrones fotades på röda mattan.
My Sundberg från Hela Sverige Bakar
Kändis
Dela
My Sundberg – "Det kändes som att jag vunnit hela programmet bara genom att bli utvald"
ÄR magen verkligen vägen till en mans hjärta?
Kändis
Dela
Paradise Hotel-deltagarna avslöjar deras värsta sexminnen
​Spyor, sperma och sönderslagna trumhinnor...
Kändis
Dela
21 kändispar och deras extremt stora längdskillnader
Faller du för den långa eller korta killen?
De bäst betalda modellerna 2016
Kändis
Dela
Här är världens bäst betalda modeller
Vill du vara i toppen?
Kändis
Dela
Kändisarna du måste följa på Instagram
Så mycket snygga sommarbilder!​​​
Kändis
Dela
Hemligheten bakom Alicia Vikanders vackra hy
Det är SÅ mycket enklare och billigare än du tror!
Kändis
Dela
Kändisarnas bikinibilder som kommer att få dig att vilja gå till gymmet i sommar
Blake Livelys bild är bara för bra ​
Kändis
Dela
Här är kändisparens stora ålderskillnader
They found love in an ageless place...♫​