Det är nog inte många som undgått att Norlie & KKV haft ett riktigt bra musikår! Deras låtar har spelats om och om igen, och vi har sannerligen alla någon gång under året gått och nynnat på "Västerbron", "Ingen annan rör mig som du" eller "Du får göra vad du vill med mig"

Nu bekräftar även duon att de är en av årets mest streamade artister i Sverige, och att de ÄVEN sålt 5 X platina för 200.000 sålda singlar i vårt avlånga land. GRATTIS! Killarna är dessutom nominerade till P3-guld i kategorin "Årets låt". Inte illa! De kommer dessutom uppträda under galan som går av stapeln om en månad i Göteborg.

Advertisement - Continue Reading Below

Kim Vadenhag, "KKV" i gruppen, la i förra veckan ut ett känslosamt inlägg på sin Instagram där han bland annat valde att rikta ett stort tack till alla deras fans. Han hyllade och tackade dessutom sin partner in crime, nämligen Sonny Fahlberg, "Norlie" i gruppen:

"Jag har spelat i stort sett varje helg i åtta månader, trots allt. Det här året fick mig att gå från botten till toppen. Det har inte varit lätt alla gånger men jag har klarat det, vilket gör mig stolt och jäkligt lycklig. Men en grej som får mig att bli extra glad är att jag och Sonny har gjort det bästa året inom vår karriär tillsammans. Vi har aldrig varit så säkra som vi är just nu. Måste säga det, satan vad bra vi är brorsan och fan vad stolt jag är över dig!" 👊

Most Popular

MEN, det var inte nog med det. Kim valde även att tacka en speciell person som betytt mycket för honom 2015 - nämligen hans "hemliga kärlek". 

"Vill också tacka en väldigt viktig person i mitt liv som fått mig på benen. Du vet vem du är. ❤️"

Awwww. Gulligt! Paret har hållit ihop ett bra tag nu, och vi på Cosmo önskar dem ett fortsatt fint avslut på 2015. Vad vore livet utan kärlek liksom?! Så Vadenhag är numera alltså "Off the market", (om ni inte visste det sedan tidigare ladies!). 😉

Hur som helst. Missa nu inte killarnas uppträdande på P3-guld 2016! Och vi har även hört att de kommer dyka upp inom kort i Musikhjälpen… Så, håll ögonen och öronen öppna! 

Hör killarna berätta om sitt hektiska liv tidigare i år, eller kolla in deras framträdande på Allsången i somras:

Vad tycker du?