Kygo slog igenom 2014 med låten "Firestone" och har sedan dess blivit en riktig flickfavorit och haft ett minst sagt hektiskt schema. MEN, hårt arbete lönar sig och i veckan stod det klart att den norska stjärn-DJ:n nu snabbast nått en miljard streams i musiktjänsten Spotify's historia! Helt galet, om du frågar oss! 

Efter "Firestone" släppte Kygo även världshiten "Stole The Show" som nästan spelades lika många gånger som den första hiten! Amazing. Idag har han över 14 miljoner lyssnare varje månad. Snacka om att killen lever sin dröm just nu! 

Advertisement - Continue Reading Below

Såhär sa han själv om Spotify-rekordet i ett pressmeddelande i veckan:

– Att nå denna miljardsmilstolpe på så kort tid är overkligt och jag vill verkligen säga TACK till precis varje person som har streamat mina låtar det senaste året. Jag är så lycklig att ni har uppskattat och lyssnat på mina tracks, och jag ser verkligen fram emot att dela mitt album med er nästa år!

Kygo har snabbt blivit en favorit inom DJ-världen.
Most Popular

Än så länge verkar det inte vara något stopp på DJ:n som i början av december släppte ytterligare en låt, nämligen "Stay" som han tillsammans med sångerskan Maty Noyes gör strålande bra. Låten hade dessutom världspremiär på den svenska idolfinalen. Inte illa! 😃

Ett STORT GRATTIS till framgångarna säger vi på Cosmo, och ser fram emot killens splitternya album som släpps 2016!

I dagarna släpptes videon till "Stay" och ni ser den här nedan: 

Vad tycker du?