OK. Snacka om att tiden går alldeles för fort. VAD HÄNDE?! Igår var det nämligen hela arton år sedan, (observera 18 ÅR!!), Titanic hade premiär på bioduken runt om i världen - och faktum ÄR att vi fortfarande är lika förkrossade över att Leonardo DiCaprio dog i slutet av filmen. Nej, vi kommer a-l-d-r-i-g att komma över detta tjejer, eller hur?

Advertisement - Continue Reading Below

Det var alltså också 18 år sedan sångerskan Celiné Dion sjöng soundtracket till filmen. Och ja, vi gråter fortfarande lika mycket till den som när vi hörde låten första gången. Buhuuuuu!😢

Most Popular

Eonline! la igår ut en liten throwback (ett vackert foto på Leo och Kate Winslet från filmen) - och vi dog genast av kärlek till filmen:

Vi på Cosmo har självklart tagit fram några klipp från den mest hyllade filmen genom tiderna, och vi tycker att ni bara ska sätta er tillbaka och minnas första gången ni såg detta mästerverk! Vi är fortfarande lika kära i Leo (för GOSH VAD SNYGG HAN VAR I DENNA FILM), och vi hoppas fortfarande att det kommer bli han och Kate i framtiden. God bless!

😢😢😢🙌

Vad tycker du?