Har julkänslan infunnit sig? Har klapparna inhandlats, och har du en speciell person i ditt liv som du kanske håller lite extra kär denna högtid? 😏 Well, snacka om att sångfågeln Mariah Carey höll en ung Justin Bieber nära 2011 i alla fall, haha. 

Mariah och Justin (som för övrigt är superliiiiten i denna musikvideon), spelade tillsammans in den klassiska jullåten "All I Want For Christmas" för fyra år sedan. I videon försöker Mariah flörta med Bieber i ett köpcenter, men det känns mest bara väldigt konstigt. Och hennes moves är nog lite vääääl sexiga för den minst sagt unga Bieber, (även om han gör goda försök att se sådär cool ut som bara killar kan). 😉

Advertisement - Continue Reading Below

Vi behöver inte säga mycket mer om den här videon utan tycker att ni bör spana in den själva! Men vi kan ju säga som så, Mariah, hon flörtar på för glatta livet. Frågan är bara vad Biebers mamma tyckte om det här..! 

Mariah flörtade på rejält med Justin Bieber.
Most Popular

Se videon här:

Somsagt. Väldigt, väldigt konstigt. Och påklistrat. Nja… Inte direkt tummen upp för det här, men låten var det ju inget fel på. Sjunga kunde dem redan på den tiden!

Vad tycker du?