Vi på Cosmo kan knappast vara gladare över att sångaren John Legend och hans vackra Chrissy Teigen inom en snar framtid kommer kunna säga 'hej' till en liten flicka. Det var nämligen häromdagen som Chrissy berättade nyheten för världen på sitt Instagramkonto - en nyheten som hon passade på att skriva i samband med sitt Vogue-omslag:

"Jag är så glad för att ha plåtats för ett Vogue-omslag (som självklart varit en dröm), och bara några minuter efter den här plåtningen så fick jag och John reda på att vi kommer att få en liten flicka!", skrev hon. 

Advertisement - Continue Reading Below
Most Popular

Chrissy fick alltså reda på vilket kön babyn skulle ha precis efter att hon gjorde sin fotografering för tidningen. WOW!

STORT GRATTIS säger vi på Cosmo, och vi kan bara gissa att det här supergulliga paret kommer att bli riktigt fina föräldrar. Lilltjejen har mycket att se fram emot! Och det har såklart John och Chrissy också. 😍

9 time Grammy award winner john legend came out to celebrate @jenatkinhair's #iconaward #icon #award @jenatkinhair

A photo posted by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

NU är vi bara sjuuukt spända på att få höra vilket namn paret kommer att välja för den lilla flickan. Vi får helt enkelt vänta och se..! 

Vad tycker du?