Didn't see that one coming liksom! Just precis när Victoria's Secret Fashion Show var över för denna gång, och Gigi Hadid berättade för världen att hon tyckte det var "lite pinsamt att gå i underkläder framför sin systers pojkvän", och pojkvännen aká The Weeknd sjöng så vackert under showen - tar nu en annan show slut! Igår kom nämligen nyheten om att Gigi's syster, 19-åriga modellen Bella Hadid och världsstjärnan The Weeknd nu tagit en paus från varandra.

Advertisement - Continue Reading Below
Most Popular

Enligt två källor till nyhetssajten E! News, ska alltså paret valt att gå skilda vägar. Varför? Jo, anledningen är tydligen att de båda har så pass späckade scheman att det inte går ihop med deras förhållande. 

"Bella och The Weeknd har tagit en paus. Deras scheman är så fullspäckade, och det tär på deras relation. De är fortfarande en del av varandras liv, men inte i samma utsträckning".

Paret tidigare i år.

Så nu vet vi det ladies. Vad vi också vet, är att paret inte heller firade jul ihop. Och tydligen ska The Weeknd ha flörtat på ganska så rejält med ett flertal tjejer backstage under sin konsert i Miami nyligen - en konsert där Bella inte fanns på plats. Däremot var hon verkligen "på plats" i hans senaste musikvideo till "In The Night":

Well, fortsättning följer. Om paret blir tillsammans igen återstår såklart att se, men oavsett så kommer The Weeknd att stå på scen med Rihanna nästa år. Och vi kan knappast vänta på att få se dem i Stockholm!!

(Bella och The Weeknd har än så länge valt att inte kommentera det senaste ryktet.)

Vad tycker du?