Ja, idag är dagen då Sigrid Bernson (mestadels känd från Let's Dance), och DJ:n John De Sohn äntligen släpper sin efterlängtade låt "Happy Hours" lagom till Nyårsafton! Så ikväll vet ni garanterat vad ni kan lyssna på när ni väntar in tolvslaget. YEY! 😍

Redan i veckan teasade Sigrid och John om låten på sina Instagram-konton, och vi kunde bland annat se den här härliga bilden på de båda:

Advertisement - Continue Reading Below

Låten finns redan ute på både Spotify (och iTunes) - ett plus för alla partyglada människor denna afton! När vi når Sigrid Bernson idag, är hon superglad över släppet:

– Jag är så glad idag! Att få släppa en låt på Nyårsafton är ju en fantastisk känsla och känns som ett magiskt sätt att få starta det nya året på. Den här låten ligger mig så varmt om hjärtat!

Om ni missade Cosmopolitan Sveriges intervju med duon tidigare i december, bör ni absolut kika in den NU! Där berättar de bland annat om hur låten kom till, vad den handlar om och hur deras förväntningar var inför dagens release. 

John De Sohn feat Sigrid Bernson, ute nu på Spotify och iTunes.

Med denna sjukt grymma och minst sagt härliga partylåt, önskar vi er alla läsare ETT GOTT NYTT ÅR och tackar för ett fantastiskt 2015. Dessutom skickar vi ett STORT GRATTIS till Sigrid och John De Sohn, för vilken pepplåt de leverade! Thanks guys! 😃

Vad tycker du?