Okej. Om detta är sant så smäller vi ju av. Under 2015 har det hela tiden cirkulerat rykten om att en Spice Girls-reunion kan vara på gång. Nu bekräftar Mel B aka "Scary Spice" att det verkligen kommer att ske något inom en snar framtid - detta sa hon nyligen i en live-intervju till Alan Carr's New Year's Spectacular.

Mel B fick då frågan om hur det egentligen ser ut för gruppen att återförenas nu när de har sitt 20-års jubileum. Vi alla tappade nästan andan, hakan och ramlade bokstavligen talat av stolen när hon sa såhär:

Advertisement - Continue Reading Below

"Jag tror att jag är den som sett till att det blivit rykten om det. För att vara helt ärlig, det är vårt 20-års jubileum det här året, och det vore väldigt respektlöst att inte fira det!".

Hon sa också det här, (vilket också fick oss att fortsätta tro på att en reunion faktiskt ÄR inom räckhåll):

"Förhoppningsvis så kommer det att hända någonting väldigt snart… Jag kan bara inte säga vad det kommer att vara".

Most Popular

ALLTSÅ HALLÅ?!?!?!?! Vi dör. Vi säger bara; Fortsätt håll tummarna ladies, det här kan alltså bli verklighet väldigt, väldigt snart. We need Spice Girls in our life's liksom. 🙏

Senast tjejerna slog sig samman och framförde några av sina hitlåtar var 2012 och ni ser deras grymma framträdande (för er som glömt bort det) här nedan. NJUT!!!

Vad tycker du?