Förra veckan fick vi höra att Leonardo DiCaprio nu är singel igen, och vi blev mer än glada över den nyheten. Här kommer en till sak vi kan glädjas över denna lördag! 

Igår gästade nämligen Leo programledaren Ellen DeGeneres för att prata om sin senaste film, "The Revenant", som spås kamma hem en mängd priser under den här galasäsongen som redan kickar igång imorgon. Men han pratade inte bara om filmen. Nej, han fick även publiken och tv-tittarna att dra på smilebanden ett flertal gånger. Alltså, man kan ju bara ÄLSKA Leo?!

Leo var på gott humör när han gästade Ellen.
Advertisement - Continue Reading Below

Förutom att han berättade om hur det var att odla ett långt skägg till inspelningen av filmen (ett skägg han fått stå ut med i över ett år och ett skägg han aldrig igen skulle vilja ha), så berättade stjärnan också om gången då han var riktigt nära döden. På väg till Ryssland på ett flygplan när motorn helt plötsligt exploderade mitt framför honom - men att han verkade varit den enda av passagerarna som såg det:

Most Popular

"Jag trodde redan att jag hade dött och kommit till himlen i och med att ingen annan hade sett det!", sa Leo till Ellen humoristiskt.

Däremot kanske detta låter hemskt på alla sätt och vis, men ni kommer förstå när ni ser klippet att så inte är fallet här. I samband med sin berättelse, kör han även igång en riktigt rolig imitation av en flygvärdinna och en rysk besättningsman. Och HERREGUD som vi skrattade när vi såg detta!! Nog har han fortfarande kvar sin charm den där DiCaprio, och vi förstår att kvinnorna världen över fortfarande trånar över denna skådespelar-hunk...

Ni ser klippet här nedan! WE LOVE YOU, LEO. 😍

Vad tycker du?