Snacka om att journalisterna världen över hade mycket att göra i natt efter årets upplaga av Golden Globe. Förutom att skriva om vilka som vann priser, vilka som hade snyggast klänningar eller vad för roligt som hände inne på galan och efterfesten, var det en HELT ANNAN sak som uppmärksammades i medierna - så även hos oss såklart!

Advertisement - Continue Reading Below

Den supersöta supermodellen Rosie Huntington Whiteley, mest känd från Victoria Secret's, strålade på "Röda Mattan" igår, tillsammans med sin Jason Statham. Man kunde då dessutom skymta en stor, vacker förlovningsring!!! Ringen var för övrigt drop-dead-gorgeous, (vi dregglar fortfarande över den), och Rosie kunde knappast valt en bättre outfit för galan - matchandes sin förlovningsring. 

Most Popular

Paret, som varit ganska humoristiska med sitt förhållande, har ni alltså tagit nästa steg i relationen. Till Eonline! ska modellen tidigare förra året ha uttalat sig om längtan över att få bilda familj:

"Att ha en familj är någonting som jag absolut tänker på att skaffa, oavsett om det blir i Amerika eller hemma i England".

Så, kanske står familj högt upp på parets önskelista framöver? 

Vi kan bara gissa att hennes numera blivande make, Jason, inte lär kunnat släppa blicken från henne igår…! Stunning as always, Rosie.

STORT GRATTIS önskar vi på Cosmopolitan. Nu väntar vi in bröllopet helt enkelt! 😉

Rosie Huntington Whiteley och sin blivande make Jason Statham på Röda Mattan igår.

Vad tycker du?