Som om det inte var nog med att Leonardo DiCaprio gick och vann priset för "Bästa Skådespelare" på Golden Globe i söndags, och också fick hela internet att krascha på grund av Lady Gaga-incidenten och sin reunion med Kate Winslet, så har han också gjort en mängd intervjuer för sin film The Revenant på sistone. Den senaste? För tidningen Rolling Stone, där han också pryder omslaget: 

Leo's galet snygga omslag för tidningen.
Advertisement - Continue Reading Below

Ja, han är ju inte liiite snygg på det ladies..! Jeansjacka passar den mannen p-e-r-f-e-k-t. 😍 

Till tidningen berättar skådespelaren för första gången på väldigt länge om sina känslor kring att ha barn. Leo, som vanligtvis är mycket varsam kring att prata om sitt privatliv, gjorde här ett undantag. Dock valde han att tydligt betona att han aldrig vill hålla fokus på det personliga planet, utan på hans passion för skådespeleriet istället:

Most Popular

"Jag har alltid gillat att gå och se en film utan att veta så mycket om själva skådespelaren", sa han då.

Kommer det bli någon babylycka för skådespelarhunken?

Hollywoodstjärnan, som nu hunnit bli hela 41 år gammal (say whaaat?!), blev nyligen singel och många ifrågasatte då om Leo någonsin kommer att bilda familj. Såhär sa han själv om den frågan till tidningen:

"Du menar om jag vill ha barn in i en värld som ser ut på det här viset?", svarade han och fortsatte:

"Om det händer, så händer det. Jag föredrar att inte specificera det mer än så, för om jag gör det så kommer det ändå att misstolkas och citeras fel. Men ja…"

Han la direkt till:

"Jag vet inte. Hur jag än säger det, kommer det att framställas fel".

Well. MED eller UTAN barn, vi kommer alltid älska dig, Leo. ♥ (Men Kate Winslet hade väl ändå varit en bra kandidat på den fronten, just saying'…). 😉

(Hela intervjun hittar du i Rolling Stone på fredag.)

Vad tycker du?