Ja ska vi vara helt ärliga, så är det här bättre än vad vi förväntade oss. Det nästan 15 minuter långa klippet bjuder på ALLT. Och då menar vi också allt. Till skillnad från tidigare Carpool-turer med komikern James Corden, så kör de nu istället runt i London  inte i L.A som med tidigare kändisar. Men, Adele bor trots allt kvar i England så vi antar att det var därför! KUL!

Advertisement - Continue Reading Below

När Justin Bieber joinade Corden för en "Carpool-karaoke", trodde man att det skulle vara ganska omöjligt att toppa. Men here we are, och vi kan kort och gott säga; grattis Corden! Du lyckades ännu en gång! Adele levde verkligen upp till förväntningarna.

Okej så vad händer den här gången? Ja alltså, vad händer INTE?! 😏 Vi ser alltifrån en skönsjungande Adele till en rappande Adele. Bara d-e-t. Och det är Nicki Minaj hon valde att tolka. Just like that! Sedan får vi såklart inte glömma Adeles signaturskratt som också finns med — det får vem som helst att vilja sätta sig i en bil med henne liksom…

Most Popular

James och Adele, (som för övrigt är britter båda två), ser verkligen ut att ha genuint roligt här. Det känns inte ett dugg påklistrat! Nej, de lär nog vara världens mest perfekta kompisar. 😍 Det bjuds även på lite imitation aláSpice Girls, (Adele berättar till exempel vem av dessa girls hon alltid klädde ut sig till), och ja there is MORE TO COME! 

Spana in klippet här nedan, och njut av varje sekund. 

Efter den här videon vill vi alla hänga med Adele, that's for sure… 🙌

Vad tycker du?