Jaha, då var det alltså klart. Under en presskonferens under tisdagen avslöjade TV4 med programledaren Pär Lernström i spetsen, vilka den nya juryn för den svenska upplagan av Idol 2016 kommer att vara! Det har spekulerats i mängder sedan Laila Bagge, Alexander Bard och Anders Bagge berättade att de skulle avgå som jurymedlemmar.

Och vilka blev det nu då? Kanske inte riktigt de vi väntade oss, men däremot tror vi att det här kan bli riktigt intressant... Det känns nytt, det känns fräscht och andas sjukt mycket nutid. 😎 Vid jurybordet har vi Quincy Jones III, Fredrik Kempe och Nikki Amini. Både Quincy och Nikki har jobbat med världsstjärnor som Kanye West, Jay Z och Taylor Swift - för att bara nämna några. 

Advertisement - Continue Reading Below

ETT stort plus, (som vi på Cosmo verkligen lade märke till och tokgillade), var att de båda bröt på engelska, vilket känns sjukt internationellt och bara väldigt "så-här-och-nu". YAY! Att dessutom ha Fredrik vid bordet känns tryggt då han är en av Sveriges främsta låtskrivare och producenter till artisterna i vårt avlånga land.

Så vad säger ni? Kommer ni att bänka er vid tv-sofforna i år?! 

Most Popular

Det kommer definitivt vi göra i alla fall, var så säkra…

Och hey… 🙋 Sugna på att träffa den nya juryn och sjunga lite?!?! Den 5 mars kickar de igång i Malmö, 26 mars i Göteborg och 9 april i Stockholm. LYCKA TILL!

Vad tycker du?