Aaahhh my god säger vi bara!!! Ni får absolut inte missa veckans absolut bästa klipp, så vi tänkte kort och gott ge er detta nu. Ni kommer att älska det. Eller hata det. Eller bara vilja gömma er bakom en kudde. Klippet är nämligen på två unga tjejer, men inte vilka som helst… 

Nej, Kendall och Kylie Jenner har tydligen som barn spelat in en låt tillsammans med sina vänner. Låten är Taylor Swift's gamla goding "Better Than Revenge", och tjejerna mimar till denna utan några som helst problem. Typ. Dessutom har de spelat in en musikvideo. En väldigt kreativ sådan..! För ja, det är en minst sagt underhållande video de fått till. 

Advertisement - Continue Reading Below

Vi ser dem bland annat dingla med benen, posera vid en låtsas ko (alltså tjejer WTF?!), hoppa över staket osv, osv. Vi får även en inblick i familjen Kardashians hus och vi antar att det är mamma Kris som fått uppdraget att filma det hela. Påhittiga redan då!  

Vi antar däremot att vi ej får se tjejerna mima till låtar på sin release-dag av klädkollektionen i februari. Too bad, de hade ju riktig talang för det där, eller? 😜 Nja, kanske inte. MEN GULLIGA var dem i alla fall. Superduper! 

(Dock får vi ju medge att vi knappast känner igen fröken Kylie från hur hon ser ut idag, gör ni? Där snackar vi utseende-förändring deluxe...).

Vad tycker du?