Alltså åh!! Hur himla vacker är inte skådespelerskan Jessica Alba på Cosmopolitans senaste omslag för mars 2016?! Vi kan verkligen inte sluta titta på dessa bilder och vill därför bjuda er alla på tre bilder som kommer att pryda mars-numret:

Lady in red.
Advertisement - Continue Reading Below

I samband med fotograferingen så lät Cosmo även intervjua Alba, där hon bland annat pratar feminitet, karriärmål och lika rättigheter för män och kvinnor! När det gäller karriären berättar Jessica att "hon först alltid ville bli en stor action-stjärna och bli lika stor som alla männen i den branschen". När det istället gällde att omfamna sin feminitet, berättade stjärnan att hon ett tag hade väldigt svårt med det:

Most Popular

"Mestadels har jag i mitt liv identifierat mig med en maskulin sida. I 20-års åldern var jag väldigt aggressiv och väldigt manlig, även i mitt tankesätt. Jag fick bröst när jag var väldigt ung, och då tänkte jag bara 'Vad gör jag nu?'. Jag blev mer cool med min kvinnliga sida senare i livet".

Lady in blue.

Jessica var även väldigt öppen i intervjun med att hon gillade Jennifer Lawrence, när det kommer till att män och kvinnors lika rättigheter. Snacka om att hon hyllade J.Law:

"Ta Jennifer Lawrence till exempel. Jag menar, hon öppnar verkligen ögonen för filmer. Hon tar lika mycket plats som vilken kille som helst i filmen, om inte mer".

Lady in white.

We love you Jessica! ♥

Vad tycker du?