I fredags stod det klart för världen att Adele är stjärnan som får äran att pryda VOGUE'S senaste omslag för mars 2016. Dessutom har stjärnan även gjort en stor intervju med tidningen - en intervju som man skulle kunna läsa om, och om igen! 

Adele (som på omslaget fotograferats av Annie Leibovitz), bär klänning från Burberry och vackra örhängen från Dior, berättar i intervjun om alltifrån hur det är att vara mamma, till vilken låt hon gillar bäst på sitt senaste album "25". Kan ni gissa vilken hon valde? Nix, inte "Hello" utan "When We Were Young" - som även är vår favorit från albumet. BRA VAL, ADELE! 🙌

Adele's omslag.
Advertisement - Continue Reading Below

Något som vi på Cosmo verkligen älskade med den öppenhjärtliga intervjun var att stjärnan valde att berätta personliga saker, såsom att hon numera älskar sig själv för den hon är:

"Jag blev bara så chockad över att jag plötsligt var 25 år! Men faktiskt så gillar jag mig själv mer än någonsin nu. Jag känner mig så bekväm i mig själv. Jag gillar verkligen hur jag ser ut, vem jag är och vilka jag umgås med".

Most Popular

Visst är det fantastiskt? Dessutom medger sångerskan att hon endast åker ut på turné för sina fans skull och inget annat. Åh, HUR fint?! Missa inte Adele i Stockholm den 29 april på Tele2 Arena

Sugna på att läsa HELA intervjun, eller se fler bilder från fotograferingen med tidningen?! Lugn, allt finns redan ute på VOGUE.com. ENJOY!

Adele, we love you.

Vad tycker du?