Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig, såsom i supermodellen Gigi Hadid's fall. I helgen inträffade nämligen en liten incident under Milan Fasion Week när Hadid entrade lyxmärket Versace's fantastiska visning. Mitt under catwalken råkade Gigi helt plötsligt visa lite mer av sina bröst än vad hon nog egentligen tänkt sig… Modellen bar nämligen en väldigt urringad svart klänning som inte riktigt ville samarbeta med Gigi denna dag:

Ooops!
Advertisement - Continue Reading Below
Most Popular

Men, supermodellen hängde inte läpp för detta utan twittrade om händelsen och skrev att "sådant där händer varje dag under Fashion Week". Well, hon har en poäng där gott folk! Och vi kan bara gissa att publiken knappast tyckte att det var något dåligt. Det var trots allt Gigi, HALLÅ!!

Enligt en källa till Page Six som var på plats denna kväll, ska dock catwalken ha varit "otroligt lång" och Gigi varit tvungen att gå mer än halva innan misstaget kunde rättas till:

 "Det var typ den längsta catwalken jag någonsin sett under en modevisning, och hon var tvungen att gå halva den med sitt bröst utanför".

Jaja. Så kan det gå! Är man modell så är man. 😉 Bättre lycka nästa gång Gigi! Hon skötte det i alla fall som ett riktigt proffs. Dahh! 

Donatella Versace var i alla fall nöjd, och det var huvudsaken hehe...

Vad tycker du?