Supermodellen Rosie Huntington Whiteley är vi mest vana att se som en av VS-änglarna under Victoria's Secret Fashion Show, men hon är även designer, (ni har väl inte undgått hennes egna make-up kollektion som hon nyligen lanserade?!). FAB!

Nu kan hon också lägga till ambassadör för UGG Australia. I veckan stod det nämligen klart att Rosie kommer inta denna roll och även vara ansiktet utåt för det hyllade märket. Fantastiskt bra val av modell om ni frågar oss på Cosmo!🙋 En jordnära tjej som gillar enkelhet i sin allra bästa form. 

Advertisement - Continue Reading Below

I veckan så fotograferades denna superkvinna även för märkets senaste kampanj, och Rosie älskade det hela lite extra. Varför undrar ni? Jo, hon fick nämligen plåtas hemma i England där hon faktiskt är born and raised! Och bilderna? 2 DIE FOR LADIES! 

Rosie är vacker som en vårdag och passar perfekt som ambassadör för märket.
Most Popular

Just UGG Australia är ett märke som ligger henne varmt om hjärtat, och för Cosmopolitan berättade den 28-åriga modellen att hon faktiskt använt sig av deras skor i princip under hela sitt liv:

"Jag kommer ihåg mina första skor. Jag var 16 år och det var under den tiden som UGG hade blivit känt över hela världen och alla hade dem på sig. Jag hade precis börjat att modella och hade precis sparat ihop till ett par. Jag kände mig så cool eftersom att alla, ja alla mina stilikoner hade dem på sig, och jag hade ett par likadana! Jag har använt dem ända sedan dess". 

Tack vare Rosie vill vi nu alla bums gå och köpa oss ett par nya UGGS för våren.

STORT GRATTIS TILL ROSIE! Vi vet att hon kommer göra märket stolt, stoltare, stoltast! 

NU: Dags att klicka hem ett skor… 😉

Vad tycker du?