Vill ni ha lite klädinspo inför helgen? Då får ni det garanterat nu. Den här veckan skippar vi "Veckans kändiscitat" och väljer istället att lägga fokus på en viss bloggerska - i form av Angelica Blick. Blick har ofta förmågan att få till en riktigt good-lookin' outfit, oavsett var hon befinner sig. Orättvist? Ja, lite.

Förra fredag var det dags för ännu en gala som gick av stapeln i Stockholm, och Angelica fanns självklart på plats på "Röda mattan". Kvällen till ära hade hon gjort något väldigt kreativt. Titta bara:

Blicks outfit var verkligen on point.
Advertisement - Continue Reading Below

Hur snyggt ladies?! Såhär skrev bloggerskan själv om sin outfit på bloggen:

– Såhär såg jag alltså ut! En gyllene, bronzad, glansig kostym. Jackan var sjukt stor så då knöt jag den runt magen istället. Jag gillart! De enda är att tyget är så fint så efter att ha suttit i taxin en stund så blev de skrynkligt, haha.

Well, skrynkligt eller inte - det var riktigt bra jobbat Blick. Du får helt klart 10 av 10! (Ett extra stort plus för den väldigt passande Chanel-väskan i svart och guld). 🙋

Most Popular

Detta var exakt vad Blick körde på:

JACKA OCH BYXOR = COSTUME MADE

SKORRIVER ISLAND

VÄSKA = CHANEL

HALSBAND DREAM BIG

En annan outfit som Angelica också lyckats sådär SUPERDUPERBRA med på senare tid var hennes look på årets Coachellafestival. Ni missade väl inte den? 

TB to Coachella 💯☀️

A photo posted by Angelica Blick (@angelicablick) on

Snacka om att vi vill ha ALLT det där!

För att se fler outfits och inspireras av storbloggerskans stil gör ni det på hennes blogg.

HAPPY WEEKEND EVERYONE! 

Vad tycker du?