Hej Fanny! Du har idag blivit en av Sveriges största bloggare, och inspirerar en mängd tjejer världen över med din blogg och instagrambilder. Har du själv kunnat förstå hur populär du faktiskt är idag?

— Nej, det tror jag absolut inte. Det är väldigt svårt att föreställa sig, och ingenting som jag brukar tänka på dagligen heller. Men det är såklart väldigt roligt att få nå ut till så många människor!

Advertisement - Continue Reading Below

Ja, det måste vara superskoj! Det känns som att du alltid gått din egen väg och kört på den stil du gillar. Finns det några andra bloggare du inspireras av, eller var hämtar du din inspiration egentligen? Har du några stilikoner?

— Tack! Va kul att du tycker det! Jag älskar tumblr och hämtar mycket av min inspiration därifrån, men inte från någon specifik person. Jag älskar att experimentera och hitta min personliga touch!

Fanny har minst sagt en personlig stil.
Most Popular

Det syns! För några år sedan designade du en kollektion för NLY. Har du några fler designdrömmar?

— Ja, precis! Jag älskar att designa, det är det bästa jag vet! Jag jobbar just nu på mitt helt egna klädmärke som förhoppningsvis kommer att släppas redan i höst!

Wow, vad roligt! Lycka till med det! Något som uppmärksammades stort vad när superstjärnan Usher la upp en bild på dig med texten "Need money to meet Usher". Hur chockad blev du då? Vad tänkte du?

— Ja haha, hur fett var inte det?! Självklart blev jag chockad! Det var en kompis som sa det till mig, men jag var tvungen att gå in själv och kolla om det var sant, och det var det ju.

Den omtalade bilden Usher la ut.

Coolt! Till något helt annat Fanny. Idag är modebranschen och bloggvärlden väldigt utseendefixerad. Du som praktiskt taget lever i de branscherna, hur påverkas du själv av det?

— Det är helt omöjligt att inte påverkas av all social media som som vi utsätts för dagligen, oavsett om det är självvalt eller inte. Instagram, Snapchat, och bloggar. Jag försörjer mig till stor del på mitt utseende, och det kan såklart vara väldigt jobbigt ibland och framkalla en viss stress "att alltid vara på topp". Idealen är svåra att leva upp till, men jag försöker att hålla en så sund inställning som möjligt till det.

Förstår. Vilka är dina största drömmar i livet Fanny?

— Wow, vilken fråga! Jag vill se världen och visa mina kläder på New York Fashionweek.

Fanny i Paris för några veckor sedan

Häftigt! Om vi snackar kläder. Var shoppar du helst och varför?

— Jag gillar att shoppa online, och är ett fan av Asos just nu! Jag tycker helt plötsligt att det känns smidigt, för du kan titta i lugn och ro, sitta med inspiration på skärmen, och samtidigt leta kläder. Och urvalet är så mycket större! Dessutom kan du prova hemma framför spegeln ihop med plagg du redan har i garderoben. Som fysisk butik så skulle jag nog säga att Zara är min favorit, men jag gillar också Urban outfitters, Beyond retro, Topshop, H&M, och River Island.

OK! Vad är det dyraste du äger just nu?

— Min chanelväska!

Fanny med sin Chanelväska.

Och vad skulle du ALDRIG sätta på dig? Eller vilket plagg skulle du ALDRIG kunna leva utan?

—Jag skulle aldrig kunna leva utan jeans-shorts, och jag skulle aldrig kunna ha på mig tax-klackar!

Då vet vi det. Till sist! Vad gör Fanny Lyckman en ledig dag? Och vad för planer har du för sommaren?

— Jag sover ut, äter frukost på Le Petit france , kollar serier, hänger med min kille och dricker drinkar i solen. I sommar ska jag gå på festivaler, hänga med mina vänner och resa! Förmodligen både till Bali, Spanien och Grekland!

Och ladies. Vill ni spana in Fanny's coola blogg så gör ni det HÄR!

Vad tycker du?