Du har väl inte missat att det äntligen är möjligt att se hur kläder i större storlekar ser ut innan man klickar hem dem? Att shoppa kläder online är kul. Mindre kul är när plagget som såg så snyggt ut på hemsidan inte alls ser lika fint ut när man väl tar det på sig - för helt ärligt, hur ofta har vi samma kroppsform som den på bilden?

Företaget som även visar upp kläder i större storlekar

Vi har alla scrollat igenom hemsidor med kläder, som visas upp på långa slanka tjejer, och undrat om de skulle se lika fina ut på oss som vill ha kläder i större storlekar. Att vi alla har olika kroppar är någonting som ofta skapar problem när vi handlar online, för oftare än inte är vi större, längre, kantigare, you name it, än provmodellen. Lösningen är inte så komplicerad, vilket företaget Ekineyo äntligen tagit vara på. På hemsidan visas samma klänning upp i flera olika storlekar - lycka!

Advertisement - Continue Reading Below
Most Popular

Att det dröjt så länge innan detta gjorts är ett under - vi vet ju att vi alla ser olika ut, och älskar det! Dessutom måste det ju vara bra för ett företag om fler besökare känner att de med säkerhet kan klicka hem ett plagg som passar just deras kroppsform? Och slippa skicka tillbaks plagget när det inte gör det, för den delen(!!!). Hurra för att vi äntligen kan se kläder i större storlekar när vi shoppar! Nu är det bara att hålla tummarna för att fler företag blir inspirerade att följa märkets exempel.

Gillade du artikeln? Glöm inte följa oss på Facebook och Instagram!

Related Article

Vad tycker du?