Hör upp allihopa!

Nu är det dags att sluta spendera pengar, för snart kommer ni att behöva dem till något väldigt viktigt: ett par Giuseppe Zanotti -klackar designade av ingen mindre än Beyoncé. I en intervju med Forbes, så bekräftade designern (som bland annat stylat fötterna på Nicki Minaj, Lady Gaga och Kim Kardashian), att hans skosamarbete med Mrs. Knowles-Carter kommer att komma ut inom de närmsta två veckorna. Forbes skribent lyckades inte se någon färdig sko, men hann däremot se en ritning som antydde att skorna kommer vara "Supertjocka pumps". 

Advertisement - Continue Reading Below

"Beyonce har väldigt klara idéer – hon vet exakt vad hon vill ha", sa Zanotti. "Jag håller nu på med att finjustera skorna med hennes stylist". Och Beyoncé kommer sedan att säga vad hon gillar och inte gillar. Det kommer bara att finnas en sko."

Här kan man verkligen snacka om unikt, eller hur? Och när det kommer till priset så kan vi knappast förvänta oss att våra Beyonce vs Giuseppe-klackar kommer vara billiga. Hans skor brukar ofta ligga på minst 5.000–20.000 kronor. Så till helgen när vi inte kan bestämma oss om vi ska ta den där sista drinken, kom ihåg – det är inte värt det!

Vad tycker du?