Just nu vimlar det av svenska bloggare på våra sociala medier, och det är svårt att inte kika lite extra på vilka outfits de har på sig. Någon som vi på Cosmo verkligen älskar att spana in är vackra bloggerskan Bianca Ingrosso – som helt klart kör sitt egna race när det gäller att klä sig. Dagligen uppdaterar Bianca både sin blogg och Instagram med nya bilder, och vi på Cosmo tänkte nu ge er lite tips på hur ni faktiskt kan sno den där supersnygga stilen från Bianca! Och vi fick också ett snack med bloggerskan för att verkligen ta reda på VILKA produkter hon använder, VAR hon helst shoppar och HUR hon tänker när hon klär sig! Bra va?

Advertisement - Continue Reading Below

👋👋 Visit my blog (Link in bio) for more pictures of this look and my daily photos😘😘 #outfit #blog

A photo posted by Bianca Ingrosso (@biancaingrosso) on

Most Popular

Här är Bianca iförd en snygg och classy byxdress som hon gärna sätter på sig när hon har idétorka – något att köpa hem till garderoben ladies! Att fröken Ingrosso älskar kläder, går inte att undgå. Men var shoppar hon helst då? Jo, det är på Zara. Och vad för kläder är det hon helst investerar i? Det har hon stenkoll på:

"Jag gillar att blanda det kvinnliga med en lite coolare edge och fräscha färger. Jag kör nästan alltid på jordnära färger som ni kanske märkt på min blogg, och jag är inte så jättemycket för starka färger. Jag gillar att främhäva "what you've got" om det nu är rumpa, bröst, midja eller axlar. Jag tycker man ska klä sig efter sin kropp liksom!"

Men även om Bianca älskar att klä sig, så är hon också fullt medveten om att det ibland kan ta tid:

"Jag brukar lägga ner extremt mycket tid på att klä mig, och ibland kan jag nog stå i tre timmar och försöka välja ut en outfit! Sedan är min garderob alltid kaos efteråt". 

Men det finns en förklaring till varför Bianca lägger ner så mycket tid – hon hatar nämligen att stressa. För Cosmo berättar hon också att hon är väldigt petig med sitt hår och smink, vilket leder oss in på vad hon använder för skönhetsprodukter, (om vi nu skulle vilja se lika flawless ut som henne).

"Hemligheten med mitt hår är nog att jag använder mig av en rullfön varje gång som jag fönar det, just för att få en mjuk och glansig känsla! När det gäller smink så använder jag ögonskuggor från Make Up Store, som är mitt favoritmärke på smink. Sedan gillar jag att experimentera med smink och köra på lite olika looks för att det ska vara intressant för en själv också. Något som jag inte kan leva utan är min mascara från Too Faced som heter "Better then sex".

Alright ladies! Då har ni full koll på vad ni ska sno från Bianca nu då. Och glöm för guds skull inte att följa henne på Instagram (@Biancaingrosso), eller som hon själv säger med den här bilden: "Glöm inte att följa mig på Snapchat!". Nope, we won't girl, we won't! <3 

Don't forget to follow on Snapchat 😘

A photo posted by Bianca Ingrosso (@biancaingrosso) on

Vad tycker du?