Yey! Äntligen säger vi på Cosmo! Igår gick årets upplaga av Kristallen av stapeln i Stockholm, en gala där Sveriges tv-personligheter samlas för att festa loss tillsammans! Och ta emot sina priser förstås. Galan, som numera kallas "kaosgalan" med flera incidenter under showen, var faktiskt riktigt bra i år! Det var längesedan vi tv-tittare kunde se en sådan rolig, häpnadsväckande gala från början till slut – bra jobbat TV3. Där snackade vi underhållning! Och en elogé till programledarna Rachel Molin och Josephine Bournebush.

Advertisement - Continue Reading Below
Most Popular

Igår kändes det också som att kändisarna VERKLIGEN klätt upp sig för en gångs skull. Det var många läckra outfits på Röda Mattan, men vi på Cosmo trillade pladask för två stycken. Vilka då tänker ni? Jo, våra favoriter (och priset för årets bäst klädda på Kristallen enligt oss på Cosmo), går till Let's Dance-stjärnan Sigrid Bernson och programledaren Jessica Almenäs. Sigrid kom i underbar design alá Kay Senchai, medan Almenäs kom i en otroligt vacker kostym signerad Valerie Aflalo:

WOW. Nog önskar vi allt att vi såg ut sådär när vi går på party ladies?;) Tjejerna får helt klart 10 av 10 från oss på Cosmo, där snackar vi OUTFITS ON POINT!

Vad tycker du?