Den här veckan kunde inte ha börjat mycket bättre. I alla fall inte för alla modeälskare. Och de som följer mångsysslaren, modellen och konstnären Carolina Gynning på sociala medier förstås. Det var redan förra helgen som Carolina började publicera en mängd bilder på sin Instagram på hur hon stylat sig inför en stor mässa. Folk blev som tokiga!

Carolina hade nämligen lyckats styla sig som en million-dollar-baby! Kommentarerna strömmade in om hur vacker hon var, och att stylingen var ON POINT var det definitivt inget snack om… Med en svart pennkjol i skinn och en vit blus ena dagen, med ett hår och make-up som en riktig Hollywoodstjärna, och svart spets andra dagen, visade Gynning var skåpet skulle stå! Minst sagt. Kolla bara in dessa bilder på skönheten:

Advertisement - Continue Reading Below

Redo för Precious mässan tack snälla @linda_fernstrom73 för att du får mig att skina❤️ @gynningjewelry

A photo posted by CAROLINA GYNNING (@carolinagynning) on

Most Popular

Tack snälla @linda_fernstrom73 för smink och @sarabiderman för världens finaste kläder från Sandro!

A photo posted by CAROLINA GYNNING (@carolinagynning) on

This Make Up @linda_fernstrom73 i loooove IT!

A photo posted by CAROLINA GYNNING (@carolinagynning) on

Ny dag ny look she Did IT again @linda_fernstrom73 😘

A photo posted by CAROLINA GYNNING (@carolinagynning) on

Ja, vad ska vi säga? Hon gjorde det IGEN, vackra C. Precis såsom Hollywoodstjärnorna J.Lo och Jennifer Aniston (som bara blir snyggare för varje år som går), så visar Gynning gång på gång att hon ÄR vår egna Hollywoodstjärna. SNYGGT! <3

Lite sådär lagom bra inspiration inför helgen ladies. Pax på att springa ner på stan och haffa första bästa pennkjol i skinn..! Happy weekend Cosmolovers.

(Pssst! Ni har väl inte missat Cosmo's stora intervju med Carolina från i somras? I så fall klickar ni bara HÄR för att komma till den - en intervju ni absolut INTE vill missa!).

Vad tycker du?