Ja, det är sant. Om ni totalt missat att det är supermodellen Heidi Klum, 41, som nu tagit över efter Elle McPherson, så vet ni det nu. Bättre sent än aldrig - för det här vill ni absolut inte missa. Bytet genomfördes redan vid årsskiftet, men det var först i mars som lanseringskampanjerna tog fart i de svenska butikerna runt om i Sverige. 

Heidi Klum, en av världens mest kända supermodeller, är väldigt glad över att få ta över underklädesmärket. Numera kommer märket, som både ska vara feminint, elegant och sofistikerat, istället heta "Heidi Klum Intimates". I en intervju till tidningen Vogue berättade Heidi om sitt nya jobb som ansiktet utåt:

Advertisement - Continue Reading Below

"Bendon ringde mig och sa att de ville ha en ny designer och ett nytt ansikte för märket. Jag sa att jag jättegärna ville vara det", sa hon till tidningen. 

På frågan om hur hon själv tycker att kvinnor ska kunna känna sig mer bekväma i sina underkläder, gav Heidi ett rakt och ärligt svar.

"Om du inte känner dig bekväm i underkläderna - köp dem inte då. För ska du spendera pengar på dem, måste du kunna känna dig snygg i dem också. Själv gillar jag att ha sexiga underkläder på mig, då känner jag mig självsäker. Jag är inte så mycket för bomull." 

Most Popular

Lika ärlig var hon på frågan om vad hon tycker vi kvinnor borde investera i till våra garderober.

"Jag kan inte säga det. Det här är en väldigt personlig sak för alla är vi så olika. Väldigt många tjejer gillar ju att bara ha en bh i bomull, men det är inte min grej. Jag gillar alltid att ha spets på mig - även under dagtid!", berättade hon. 

Så, ja. Nog får vi allt förvänta oss att se mycket spets i Heidis kollektioner. Det är bara att hålla utkik i butikerna ladies - för vem vill inte gå runt och känna sig lika självsäker och sexig som fröken Heidi?! Exakt.  

Vad tycker du?